Ντερμανάκης: «Σύμπνοια και ενότητα στον ΑΟΧ»

Για τη σύμπνοια και την ενότητα που υπάρχει φέτος στον ΑΟΧ μίλησε ο Γιάννης Ντερμανάκης, ο οποίος υπογράμμισε μεταξύ άλλων τη στήριξή του στον γενικό αρχηγό της ομάδας, Αντώνη Κουκλάκη.

Ο τελευταίος είχε υποστηρίξει ότι δεν υπήρξε παράβαση στη φάση στο 89’ στο ματς με την Καλαμάτα, όπου ο ΑΟΧ υποστηρίζει ότι έγινε πέναλτι, μία

άποψη που προκάλεσε την αντίδραση πολλών φιλάθλων.

Για το λόγο αυτό, το μέλος της διοίκησης των «μπλε» προχώρησε σε γραπτή προσωπική δήλωση, μέσω της οποίας στηρίζει τον Αντώνη Κουκλάκη:

«Μία από τις διαφορές της φετινής διοίκησης του Α.Ο. ΧΑΝΙΑ σε σχέση με άλλες χρονιές είναι ότι υπάρχει πρωτοφανής σύμπνοια και ενότητα. Και αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία σε σχέση με τις δυσκολίες που έχουν παρουσιαστεί. Διαφορετικές απόψεις είναι όχι μόνο θεμιτό, αλλά και απαιτούμενο να υπάρχουν, προκειμένου να δημιουργείται μια κοινή συνισταμένη μετά από συζήτηση.

Ως προς το θέμα της διαιτησίας είναι αυτονόητο ότι παρά τα ζητήματα που έχουν δημιουργηθεί, για αυτό άλλωστε έχουν εκδοθεί τρεις ανακοινώσεις, αφορούσε σε διαιτησίες που τουλάχιστον μας προβλημάτισαν, δεν αποτελεί το μοναδικό, ίσως όχι και το κύριο, αίτιο που η ομάδα βρίσκεται σε δυσχερή βαθμολογική θέση σε σχέση με τις δυνατότητες της.

Ειδικά ο κ. Κουκλάκης έχει καταβάλει τεράστιες προσπάθειες φέτος για τον ΑΟΧ και αυτό θα πρέπει να εκτιμηθεί από το σύνολο των φιλάθλων που θα πρέπει να τον σέβονται και να του το αναγνωρίζουν. Όποιος προσπαθήσει να διαρρήξει το αρραγές διοικητικό μέτωπο που έχει δημιουργηθεί θα υποστεί τις συνέπειες των πράξεων του».

Keywords
Τυχαία Θέματα