Όχι άλλο κάρβουνο

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Κώστας Γκόντζος εξηγεί γιατί δεν κινδύνεψε το 1,1 του Βγενόπουλου να δοθεί στην Τράπεζα Πειραιώς.

Μπορεί ελεύθερα ο καθένας να πιστεύει ότι θέλει για τον Παναθηναϊκό. Μπορεί επίσης ελεύθερα να θεωρεί όπως γουστάρει, οτιδήποτε ακούει και διαβάζει και οποιονδήποτε τα λέει ή τα γράφει. Κάποια στιγμή όμως, υπάρχει σε όλα μια διαχωριστική γραμμή. Κι αυτή την γραμμή την βάζουν τα γεγονότα και η πραγματικότητα.

Αυτό βέβαια σε φυσιολογικές συνθήκες. Γιατί στον Παναθηναϊκό, οι συνθήκες εδώ και καιρό

δεν είναι φυσιολογικές. Και η γραμμή που προαναφέραμε όχι απλά έχει πια εδώ και καιρό ξεπεραστεί, αλλά έχει ποδοπατηθεί στην κυριολεξία.

Στον Παναθηναϊκό η δημόσια συζήτηση, έχει καθιερωθεί πια να περιέχει ένα και μοναδικό πράγμα σαν σημείο αναφοράς και αφετηρία των συζητήσεων. Το ψέμα. Κι αν η πραγματικότητα και η αλήθεια, το διαψεύδει, τόσο το χειρότερο… γι’ αυτές. Για την πραγματικότητα και την αλήθεια δηλαδή.

Εδώ πια, ο καθένας λέει ότι θέλει. Δεν έχει καμιά σημασία αν είναι ψέματα. Δεν έχει καμιά σημασία αν την ίδια στιγμή κιόλας βγαίνει στην φόρα η αλήθεια που διαψεύδει κατηγορηματικά το ψέμα. Κανείς δεν παίρνει πίσω αυτό που είπε, κανείς δεν νοιώθει την ανάγκη να παραδεχθεί και να ζητήσει συγνώμη για το ψέμα του και έτσι προχωράει η ζωή.

Με τόνους ψέματος και λάσπης και δεκάδες πρόθυμους… υπερασπιστές του ψέματος που αραδιάζει ο καθένας.

Τελευταίο παράδειγμα, αυτή η ιστορία που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας, με το 1,1 εκατομμύριο ευρώ που πήρε πίσω ο Βγενόπουλος από τα ταμεία της ΠΑΕ.

Κι αντί να συμβεί το λογικό, να πάρει δηλαδή θέση ο οποιοσδήποτε πάνω σ’ αυτή καθ’ αυτή την ενέργεια, αμέσως μπήκε σε ενέργεια ο μηχανισμός ψευτιάς και παραπληροφόρησης.

Στο… λεπτό πάνω βγήκε η εξήγηση και την υπερασπίζονται με λύσσα κιόλας οι πάσης φύσεως διαδικτυακές στρατιές.

Ο Βγενόπουλος, λέει, το πήρε πίσω το 1,1 εκατομμύριο, γιατί… έμαθε, λέει επίσης, ότι θα πάει σαν αποπληρωμή στο δάνειο της ΠΕΙΡΑΙΩΣ, οπότε γι’ αυτό… έτρεξε να το προλάβει.

Σωρό οι… κραυγές από κάτω. Μπράβο Ανδρέα. Σωστός. Γιατί να πάνε τα λεφτά στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ και στο ενοίκιο για την Παιανία και να μην πάνε στους παίκτες;

Πριν περάσουμε λοιπόν στην ανακρίβεια και το τεράστιο ΨΕΜΑ της ιστορίας.

Ας πούμε πως είναι έτσι. Και λοιπόν; Τι πάει να πει… γιατί να πάει στο δάνειο το 1,1 εκατομμύριο; Δεν είναι υποχρεώσεις της ΠΑΕ αυτές; Και δεν αναφέρω καν το ψέμα ότι η ΠΕΙΡΑΙΩΣ είναι του Βαρδινογιάννη, καθώς και μικρά παιδιά ακόμα ξέρουν ότι έχουν αποχωρήσει και αν έχουν κρατήσει κάτι είναι ένα απειροελάχιστο ποσοστό. Αλλά έστω κι έτσι να μην ήταν; Τι πάει να πει… να μην πάνε εκεί τα λεφτά;

Από την στιγμή που μπήκαν, ανήκουν ή δεν ανήκουν στην ΠΑΕ; Πρέπει ή όχι να χρησιμοποιηθούν για τις υποχρεώσεις της;

Αλλά ξέρετε κάτι; Αυτό το αυτονόητο, δεν… βολεύει. Δεν βολεύει όσους θέλουν να κρύψουν την πραγματικότητα και το πόσο τελικά ξεγελάστηκαν από τους πάσης φύσεως γιαλαντζί σωτήρες πίσω από τους οποίους στοιχ

Keywords
Τυχαία Θέματα