Ντάβαρης: «Ο Πανηλειακός δεν διαλύεται»

Σε αυτούς που υποστήριζαν στα… καφενεία ότι ο Πανηλειακός δεν θέλει το πρωτάθλημα και θα ...πουλούσε το παιχνίδι στον Απόλλωνα Σμύρνης απάντησε με δηλώσεις του ο Κώστας Ντάβαρης.

Ο διοικητικός επικεφαλής του Πανηλειακού διευκρίνισε ότι «όχι απλά δεν… πουλάμε, αλλά δεν έχουν καν τη δύναμη και την τόλμη να μας πλησιάσουν. Γιατί αυτό το πρωτάθλημα το θέλουμε και θα το πάρουμε. Δίνουμε την ψυχή μας για να τα καταφέρουμε», ενώ ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του Πύργου δεν διαλύεται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Ντάβαρη:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους

παίκτες. Τα παλικάρια του Πύργου είναι οι παίκτες. Τα παλικάρια είναι αυτοί. Και όχι οι φίλαθλοι. Ο κόσμος, για ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι, ήταν λίγος. Πολύ λίγος. Ωστόσο, θα πρέπει να ευχαριστήσω αυτό τον έστω λιγοστό κόσμο για τέτοιο παιχνίδι, ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο. Αυτό τον κόσμο που ήταν πολύ εκδηλωτικός και έδωσε ζωντάνια στο γήπεδο. Ωστόσο επαναλαμβάνω ήταν λίγος. Ως πρόεδρος του Λαμπετίου, στο τοπικό πρωτάθλημα, έχω κόψει περισσότερα εισιτήρια σε παιχνίδια απ’ όσα κόψαμε σήμερα. Με ύπαρξη φθηνού εισιτηρίου, ακόμα και των πέντε ευρώ και με ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, ο κόσμος ήταν λίγος. Και παρά το γεγονός ότι η ΕΠΣ Ηλείας μετέθεσε όλα τα τοπικά παιχνίδια, γεγονός για το οποίο θέλω να την ευχαριστήσω. Είχαμε ένα σπουδαίο παιχνίδι σήμερα, μια ηλιόλουστη μέρα και ο κόσμος ήταν λίγος. Δεν ξέρω πραγματικά τι θέλουν στον Πύργο. Την θέλουν την ομάδα; Να προχωρήσει; Ή να διαλυθεί και να μην υπάρχει; Να βλέπουν μεγάλες ομάδες μόνο από την τηλεόραση; Ή να βλέπουν τα παιδιά του Πανηλειακού και αυτές τις μεγάλες ομάδες στο γήπεδο του Πύργου. Γι’ αυτό και επαναλαμβάνω ακόμα μια φορά, ότι είδαμε να έρχονται αρκετά λεωφορεία από την Αθήνα με οπαδούς του Απόλλωνα, τη στιγμή που ο κόσμος του Πανηλειακού ήταν λίγος, για ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι. Δεν ξέρω με τι δύναμη θα συνεχίσουμε. Θα είχαμε όμως αυτή την απαραίτητη δύναμη με γεμάτο γήπεδο».

«Δεν μπορώ να σηκωθώ από την κούραση»

Στη συνέχεια, ο Κώστας Ντάβαρης μίλησε για πόλεμο που δέχεται από κόσμο στα ...καφενεία, οι οποίοι υποστήριζαν ότι ο Πανηλειακός δεν θέλει το πρωτάθλημα και θα ...πουλήσει το παιχνίδι στον Απόλλωνα: «Έχω κουραστεί πάρα πολύ ολόκληρη την εβδομάδα. Δεν μπορώ να σηκωθώ από την καρέκλα μου αυτή τη στιγμή. Κουράστηκα για να πάνε όλα καλά και για να μπορέσουμε να φέρουμε αυτό το αποτέλεσμα. Το καλοκαίρι, φτιάξαμε μια ομάδα, για την οποία πολλοί υποστήριζαν ότι θα έχει διάρκεια ζωής μέχρι τον ...Οκτώβρη. Ούτε καν μέχρι τα Χριστούγεννα. Και τώρα φτάσαμε Απρίλιο, Κυριακή του Θωμά σήμερα και είμαστε πρώτοι. Αυτά για τους άπιστους Θωμάδες. Μας είπαν στα καφενεία ότι θα ...πουλούσαμε το παιχνίδι στον Απόλλωνα. Αν είναι δυνατόν! Από που κι ως που; Μάθετε λοιπόν ότι όχι απλά δεν πουλάμε, αλλά δεν έχουν καν τη δύναμη και την τόλμη να μας πλησιάσουν. Γιατί αυτό το πρωτάθλημα το θέλουμε και θα το πάρουμε. Δίνουμε την ψυχή μας για να τα καταφέρουμε! Πρώτα ο Θεός, να είμαστε καλά, και μετά είναι και η τύχη. Γιατί χρειάζ

Keywords
Τυχαία Θέματα