ΑΕΚ | "Μετά το πέρασμά μου από την ΑΕΚ, έγινα πωλητής..."

Μόνο άσχημες αναμνήσεις έχει από το πέρασμά του από την Ελλάδα και την ΑΕΚ, ο αμερικανός Ροντρίγκ Μελς, ο οποίος μίλησε με τα χειρότερα λόγια για την κατάσταση που είχε συναντήσει στην χώρα μας.

Ο Μελς φέτος αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, με την φανέλα της Reims Chalons, αλλά την σεζόν 2009-2010 και την μισή σεζόν του 2010-2011, βρισκόταν στην Ελλάδα

για λογαριασμό της ΑΕΚ. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα "Basketactu" τονίζει ότι έφυγε από την "Ενωση" γιατί δεν του είχαν καταβληθεί τα χρήματα που του οφείλονταν , ότι η ομάδα συνέχισε με ψέματα να φέρνει ξένους παίκτες και ότι μετά το πέρασμά του από την Ελλάδα έγινε πωλητής...

"Η κατάσταση δεν ήταν καλή και στο τέλος παραιτήθηκε. Εφυγα γιατί δεν με πλήρωναν. Οι παράγοντες συνέχεια μου έλεγαν ότι θα πληρωθώ τον επόμενο μήνα. Οι περισσότεροι ξένοι αποχώρησαν από την ομάδα και έφεραν άλλους, λέγοντας τους τα ίδια ψέματα", απάντησε όταν ρωτήθηκε ποιοι ήταν οι λόγοι που τον έκαναν να φύγει από την ΑΕΚ.

"Μετά την ΑΕΚ, έγινα πωλητής σε κατάστημα αθλητικών ειδών. Πέρασα πολύ δύσκολα στην Ελλάδα, το μόνο που ήθελα ήταν να ξεκινήσω από την αρχή. Τώρα πια δεν θέλω να σκέφτομαι το πέρασμά μου από την Ελλάδα", είπε στο τέλος της συνέντευξής του ο Μελς.

Keywords
Τυχαία Θέματα