Ντάσιος: «Δεν έχει να ζηλέψει τις μεγάλες ομάδες ο ΠΑΣ»

Τίποτα δεν έχει να ζηλέψει ο ΠΑΣ Γιάννινα από τις μεγάλες ομάδες, σύμφωνα με τον Γιώργο Ντάσιο, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της παραμονής του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο της ομάδας.

Αναλυτικά, η συνέντευξη που έδωσε ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Ντάσιος, στην ιστοσελίδα της Super League:

-Με την προϋπόθεση ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα θα ενισχυθεί, πιστεύεις ότι μπορεί τη νέα

αγωνιστική περίοδο να «κυνηγήσει» κάτι καλύτερο από την παραμονή; Όπως έξοδο στην Ευρώπη ή τελικό κυπέλλου Ελλάδας;

«Ναι, πιστεύω πως θα μπορέσουμε να κυνηγήσουμε κάτι καλύτερο τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά με απαραίτητες προϋποθέσεις την διατήρηση του κορμού της ομάδας, τις κατάλληλες υποδομές για προπονήσεις αλλά και την απόκτηση νέου έμψυχου υλικού που θα βοηθήσει την ομάδα».

-Σκοπεύεις να παραμείνεις για χρόνια στην ομάδα μας; Επίσης να συγχαρώ όλους του ποδοσφαιριστές, πόσο μάλλον τον αρχηγό, για την επίτευξη του στόχου μας, δηλαδή την παραμονή στην κατηγορία.

«Ευχαριστώ πολύ, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια που καταβάλαμε για την παραμονή την φετινή χρονιά στη Super League. Όσο αναφορά την παραμονή μου έχω ακόμη 1 χρόνο συμβόλαιο και από την πλευρά μου επιθυμώ να μείνω για πάντα στον ΠΑΣ Γιάννινα και να τον βοηθάω με οποιονδήποτε τρόπο».

-Αν δεχόσουν μια πρόταση από μία μεγάλη ομάδα όπως για παράδειγμα ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός, θα την αποδεχόσουν και με ποια κριτήρια θα έπαιρνες αυτήν την απόφαση; Επίσης, αν αποχωρήσεις κάποια στιγμή από την ομάδα θα άλλαζε η αγάπη σου για τον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα;

«Αυτή τη χρονική περίοδο δεν σκέφτομαι το ενδεχόμενο κάποιας μεταγραφής. Όσον αφορά την αγάπη μου για τον κόσμο του ΠΑΣ φυσικά και δε θα άλλαζε γιατί πιστεύω πως αυτή η ομάδα είναι το δεύτερο μου σπίτι».

-Σε ποια θέση κατατάσσεις του φιλάθλους του ΠΑΣ Γιάννινα σε σχέση με τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες σε θέμα πίστης και αγάπης; Επίσης ποιά ήταν η καλύτερη και ποια η χειρότερη στιγμή στην καριέρα σου;

«Ο ΠΑΣ δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις μεγάλες ομάδες της χώρας μας γιατί ο κόσμος του είναι πάντα δίπλα του σε ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές. Ο κόσμος δείχνει πάντα την αγάπη του σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας μας, είτε παίζουμε εντός είτε εκτός έδρας και είναι ο 12ος παίχτης μας. Όσον αφορά την πιο δυσάρεστη στιγμή της καριέρας μου στον ΠΑΣ, είναι το παιχνίδι μπαράζ με αντίπαλο την ομάδα του Ηλυσιακού που η ομάδα μας υποβιβάστηκε τότε στη Γ’ κατηγορία. Η πιο ευχάριστη είναι η φετινή παραμονή του ΠΑΣ στην Super League μετά από πολλά χρόνια».

-Ποιοι είναι κατά την γνώμη σου οι λόγοι που οδήγησαν στην αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας, με νικηφόρα αποτελέσματα ακόμη και σε εκτός έδρας ματς;

«Το καλό έμψυχο υλικό που υπήρχε στην ομάδα και φυσικά η έλευση του κ. Αναστασιάδη που μας έκανε να πιστέψουμε στις δυνατότητές μας και να έχουμε θετικά αποτελέσματα».

-Θα ήθελες να ολοκληρώσεις την ποδοσφαιρική σου καριέρα με την φανέλα του ΠΑΣ;

«Ναι. Αυτό βέβαια θα ήθελα να αργήσει να συμβεί

Keywords
Τυχαία Θέματα