Νίκησε την Ηλιούπολη ο Ιωνικός

Φιλικό παιχνίδι με την Ηλιούπολη έδωσε ο Ιωνικός την Κυριακή, επικρατώντας 2-1, ενώ υπήρχε έντονο το άρωμα της Football League.

Η Ηλιούπολη έχοντας κάνει την ιδία προετοιμασία με μας αποτελούσε ίσως τον ιδανικό αντίπαλο για συμπεράσματα. Ο Χαφούς Εμρά άνοιξε το σκορ στο 10' με ψηλοκρεμαστή κεφάλια σκορπίζοντας ενθουσιασμό στους 500 και πλέον φιλάθλους του Ιωνικού. Ο Ιωνικός συνέχισε να πιέζει ζητώντας κι άλλο γκολ,

και στο 35' το πέτυχε και πάλι με τον Εμρά που σούταρε από πλάγια θέση, και ο πολύ κακός τερματοφύλακας της Ηλιούπολης έχασε την μπάλα κάτω από τα χέρια του.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε αισθητά. Οι παίκτες κουράστηκαν, γεγονός που αποδεικνύει ότι χρειάζεται ακόμα δουλεία η ομάδα στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Η Ηλιούπολη εκμεταλλεύτηκε μια ασυνεννοησία στην άμυνα και στο 70' μείωσε σε 2-1.

Πλέον ο Ιωνικός ετοιμάζεται πυρετωδώς για την έναρξη του πρωταθλήματος την ερχόμενη Κυριακή, και με τον κόσμο στο πλευρό της μπορεί να ελπίζει σε κάτι καλό. Αξίζει να σημειωθεί ότι το χορτάρι ήταν κουρεμένο αυτή τη φορά, και ο δήμαρχος που έδωσε το παρών στο χθεσινό φιλικό διαβεβαίωσε ότι θα πράξει τα δέοντα για την βελτίωση του αγωνιστικού χώρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα