Το απόλυτο ο Πανηλειακός

Την τρίτη του νίκη στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές πανηγύρισε ο Πανηλειακός ο οποίος επικράτησε 1-0 του Ηλυσιακού.

Εντυπωσιακό είναι το ξεκίνημα του Πανηλειακού στην φετινή Football League 2 του Νοτίου ομίλου καθώς μετά από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές έχει καταφέρει να πάρει ισάριθμες νίκες παραμένοντας μόνος στην κορυφή.

Αυτό γιατί επικράτησε 1-0 του Ηλυσιακού στο Δημοτρικό Στάδιο Πύργου μπροστά σε περίπου 1000 φίλους της ομάδας. Όλα κρίθηκαν στο 36’ όταν

μετά από κόρνερ, ο Κρυστάλλης έκανε την κεφαλιά στο δοκάρι, με τον Κάλφα στην επαναφορά να κερδίζει πέναλτι από τον Μπούμπα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Θωνιάτης ο οποίος ευστόχησε διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Μέχρι το τέλος της αναμέτρησης ο Πανηλειακός ήταν πιο κοντά στο 2-0, παρά να δεχτεί την ισοφάριση. Ωστόσο, τίποτα δεν άλλαξε με τους γηπεδούχους να παίρνουν ακόμα μία νίκη.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Μανωλόπουλος, Ακπαρίδης, Βατσής, Θωνιάτης, Κάλφας, Κολόκας, Κρυστάλλης, Κυριακίδης(66' Μαζιώτης), Λώττας(73' Τομαράς), Γήττας, Ταφαρλής.
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Μουκέας, Αμανατίδης, Γιουβανέλης(75' Ψαρρης), Ξένος, Βατίστας, Μπούμπας, Φωστέρης, Κολοβός, Ρίζος(64' Μητσόπουλος), Ντεκίδης(59' Παππάς), Κωνσταντίνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα