Νίκη για Ελπίδες Καρδίτσας

15:46 4/3/2012 - Πηγή: OnSports

Τη νίκη 2-0 πήραν οι Ελπίδες Καρδίτσας κόντρα στον Εργοτέλη, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α' κατηγορίας του γυναικείου πρωταθλήματος.

Οι Ελπίδες Καρδίτσας με τη σημερινή (04/03) τους νίκη κατάφεραν να... σκαρφαλώσουν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει 28 βαθμούς, αφήνοντας στην τρίτη θέση τον Εργοτέλη με 26.

Στο αγωνιστικό κομμάτι και συγκεκριμένα στο 30', η Πάσχου μετά από πάσα της Κόγγουλη έκανε το 1-0, στέλνοντας τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια με αυτό το σκορ.

Στο

δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έχοντας αρκετές χαμένες ευκαιρίες κατάφεραν να σκοράρουν ακόμα ένα γκολ στο 60' μετά από φάουλ της Κόγγουλη αρκετά μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα θετικά της αναμετρήσεις ήταν η παρουσία πολλών θεατών, οι οποίοι βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια των παικτριών και να στηρίξουν με την παρουσία τους την ομάδα της Καρδίτσας.

ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Χατζηλαζάρου, Καλλιάρα, Αλεξίου, Ρήγα, Γρηγορίου, Γεραγόρη, Πάσχου (88' Κουτσόνα), Λαζανά (74' Καλογεροπούλου), Στράνκοβιτς, Κόγγουλη, Στρετένοβιτς (90' Κωστοπούλου).

ΝΕΟΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗ: Αποστολάκη, Κυδωνάκη Μ., Ξέρα (89' Τριβυζάκη Γ.), Σηφάκη, Κυδωνάκη Β., Νικηταρά (76' Τριβυζάκη Ε.), Σιδηρά, Σημαιάκη, Συμεωνίδη, Αγγελάκη (61' Στριλίγγα), Αραβιάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα