Κεφαλά: «Στόχος είναι το όριο»

15:46 4/3/2012 - Πηγή: OnSports

Για την νικήτρια στα 8.000μ. γυναικών νικήτρια Ντίνα Κεφαλά (ΑΕΚ) το πανελλήνιο του ανώμαλου εδάφους ήταν η αρχή της σεζόν.

«Ήρθα την περασμένη Τρίτη από τις ΗΠΑ, όπου έμεινα για τρεις μήνες στο Σαν Φραντσίσκο. Ουσιαστικά στα τέλη Νοέμβρη άρχισα να κάνω προπόνηση, αφού προέρχομαι από έναν τραυματισμό που με κράτησε εκτός τον χειμώνα. Ήταν ο πρώτος αγώνας της χρονιάς και ήταν ένα ερωτηματικό για μένα, γιατί ήμουν και κρυωμένη» είπε η αθλήτρια του Δημήτρη Θεοδωρίδη και πρόσθεσε: «Όμως όλα πήγαν καλά και φαίνεται ότι

με πάει η διαδρομή, αφού κερδίζω για 4η συνεχή χρονιά. Ο μεγάλος στόχος είναι το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λονδίνο που θα κυνηγήσω τον Απρίλιο στο Μαραθώνιο του Ένσεντε».

Ο νικητής στα 10.000μ. ανδρών, Κώστας Πούλιος (Παναθηναϊκός ΑΟ) ο οποίος προπονείται με τον Απόστολο Μόσχο μίλησε για το κυνήγι του ορίου για τους Ολυμπακούς: «Έτρεξα εν μέσω κόπωσης και προετοιμασίας μου για το Μαραθώνιο στο Ρότερνταμ στις 15 Απριλίου, όπου στοχεύω για το υψηλό όριο των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο. Δεν χαλάρωσα καθόλου για αυτό τον αγώνα, δεν ήταν στόχος μου, αλλά χαίρομαι που πήγαν όλα καλά. Ήταν μια καλή προπόνηση εν όψει της συνέχειας. Την αφιερώνω στη γυναίκα μου και τα παιδιά μου». .

Keywords
Τυχαία Θέματα