Νέο «διπλό» για τους Κανάκς

Οι Βανκούβερ Κανάκς κέρδισαν εκτός έδρας με 2-1 τους Νιου Τζέρζεϊ Ντέβιλς και «έπιασαν» κορυφή στην συνολική κατάταξη του NHL.

Άλλωστε, πριν από 24 ώρες, οι φιναλίστ του περσινού πρωταθλήματος επικράτησαν εκτός έδρας των Ντιτρόιτ Ρεντ Ουίνγκς. Αφού πρώτα «έσπασαν» το αήττητο σερί 23 εντός έδρας αγώνων των «κόκκινων φτερών», απόψε (ξημερώματα 25/02) τους ξεπέρασαν βαθμολογικά και «ανέβηκαν» στην πρώτη θέση της λίγκας.

Στο Νιου Τζέρζεϊ, ο Cory

Schneider σταμάτησε τριάντα σουτ, ενώ οι Aaron Rome και Mason Raymond βρήκαν δίχτυα για τους Κανάκς. Όλα αυτά, ενώ η αποστολή της ομάδας έφτασε στην πόλη στις 3:30 τα ξημερώματα, οπότε έμεινε ο ελάχιστος δυνατός χρόνος ξεκούρασης.

Το μοναδικό γκολ των «διαβόλων» χρειάστηκε χρήση βίντεο, αλλά τελικά κατακυρώθηκε στον David Clarkson. To ευνοϊκό σερί (9-2-1), αποτελεσμάτων των γηπεδούχων, όμως, διακόπηκε, παρά την συγκεκριμένη επιτυχία.

Πλέον, η ομάδα του Βανκούβερ έχει 86 βαθμούς και παρέμεινε στην πρώτη θέση της Northwest, πέρα από την προώθησή της στην αντίστοιχη θέση της συνολικής κατάταξης και της Δύσης. Από την άλλη, οι Ντέβιλς έμειναν στους 74 βαθμούς και στην τέταρτη θέση της Ανατολής.

Keywords
Τυχαία Θέματα