St. Pierre: «Πρώτα το γόνατο, μετά οι αγώνες»

Δε θέλησε να σχολιάσει κάτι συγκεκριμένο αναφορικά με το αγωνιστικό του μέλλον, αφού ο Georges St. Pierre παραμένει συγκεντρωμένος στην αποθεραπεία του.

Ο πρωταθλητής Welterweight βρίσκεται εκτός οκταγώνου λόγω σοβαρού του τραυματισμού στο γόνατο. Για την ώρα βρίσκεται μαζί με την αποστολή του UFC στην Ιαπωνία για το αυριανό (ξημερώματα 26/02) UFC

144. Αφού μίλησε για την γνωστή του λατρεία για την παράδοση της χώρας του «ανατέλλοντος ηλίου», ο GSP αναφέρθηκε ή τουλάχιστον προσπάθησε να αναφερθεί στο δικό του αγωνιστικό μέλλον:

«Δεν ξέρω αν θα είναι ο Carlos. Στις μικτές πολεμικές τέχνες μπορούν να συμβεί οτιδήποτε. Δεν υπάρχει κάτι δεδομένο. Δεν σκέφτομαι καν κάποιον αγώνα τώρα, αλλά είμαι συγκεντρωμένος στην αποθεραπεία του γονάτου μου. Αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό».

Κι συμπλήρωσε:

«Δεν βλέπω αγώνες που δεν με αφορούν άμεσα. Μονάχα όταν ξέρω πως θα αντιμετωπίσω κάποιον ή όταν αγωνίζεται κάποιος φίλος μου παρακολουθώ αγώνες ΜΜΑ» για να πιστοποιήσει την... άγνοιά του.

Το δεδομένο είναι ότι ο Καναδός σούπερ σταρ διανύει την χειρότερη και περισσότερο επικίνδυνη περίοδο της καριέρας του. Επίσης, τουλάχιστον αυτή την ώρα, ο Carlos Condit είναι ο Interim (προσωρινός) Welterweight Champion, οπότε θα πρέπει να ενωθεί ο τίλος του St. Pierre με τον τελευταίο, μόλις ολοκληρωθεί η αποθεραπεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα