Νέα νίκη για Αιγινιακό

Την 13η του νίκη στις 15 πρώτες αγωνιστικές της Α’ Πιερίας πήρε ο Αιγινιακός που επικράτησε 3-0 εκτός έδρας του ΠΑΟ Κάτω Μηλιάς.

Την απόσταση των πέντε βαθμών από τους διώκτες του διατήρησε ο Αιγινιακός που πήρε ακόμα μία νίκη, επικρατώντας 3-0 του ΠΑΟ Κάτω Μηλιάς εκτός έδρας.

Στην 2η θέση της βαθμολογίας παρέμεινε ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας που είχε εύκολο έργο επικρατώντας εκτός έδρας 4-1 του Άρη Κοκκινοπλιτών. Σημαντική νίκη πήρε ο Εθνικός Κατερίνης που πέρασε νικηφόρα

με 1-0 από την έδρα του Όλυμπου Λεπτοκαρυάς.

Ο Θερμαϊκός Κορινού έμεινε ακόμα περισσότερο πίσω από την πρώτη τριάδα, μετά την εντός έδρας ήττα του με 3-2 από την ΑΕ Καρίτσας. Στην 5η θέση της βαθμολογίας της Α’ Πιερίας βρέθηκε ο Σβορώνος μετά τη νίκη του με 2-1 εκτός έδρας απέναντι στους Διόσκουρους.

Ακόμα περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας ξέφυγε ο Αριστοτέλης Καταχά που επικράτησε 2-0 του Όλυμπου Αγίου Σπυρίδωνα. Σημαντική νίκη για την παραμονή του πήρε ο Μακεδονικός Νέας Εφέσσου που επικράτησε 2-1 του Ολύμπιου Λόφο, παραμένοντας όμως στην ζώνη του υποβιβασμού. Τέλος ισόπαλοι 2-2 αναδείχθηκαν Απόλλων Λιτοχώρου και Πίνδος Άνω Αγιάννη.

Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία της Α’ Πιερίας, πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα