Μαρκόπουλος: «Να είμαστε προσεκτικοί»

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για τον αγώνα με τη Σολέ με τον Σούλη Μαρκόπουλο να τόνισε πως οι παίκτες του πρέπει να είναι προσεκτικοί για να καταφέρουν να πάρουν τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός…

Για τη σημασία του αγώνα με τη Σολέ: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα. Εμείς θέλουμε να είμαστε δυνατοί, να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες και να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στο ματς. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί κάθε αρνητικό αποτέλεσμα επηρεάζει

την ψυχολογία των παικτών. Μπορεί οι ευρωπαϊκοί αγώνες να μην είναι στο στόχαστρο του τωρινού ΠΑΟΚ, όμως, αυτό δε σημαίνει ότι δε θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη».

Για τη βελτίωση που παρουσιάζει η ομάδα του: «Βρίσκονται συνεχώς οι παίκτες μεταξύ τους. Νομίζω ότι θέλουμε ακόμη λίγο χρόνο για να βρούμε μια σταθερότητα. Θα έχουμε κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Σίγουρα μας άφησαν πίσω οι τραυματισμοί παικτών, αφού μας λείπουν δύο παίκτες από τις προπονήσεις».

Για το παιχνίδι που αρέσκεται να παίζει η Σολέ: «Η Σολέ είναι μία ομάδα που είναι ιδιαίτερα αλτική, δείχνει διάθεση να τρέξει. Της αρέσει να σουτάρει σε πρώτο χρόνο. Θα θέλουν σίγουρα να επιβάλλουν το ρυθμό τους, αλλά και εμείς θέλουμε να επιβάλουμε το δικό μας».

Για το ρόλο που θα παίξουν οι ελλείψεις στους ψηλούς: «Μπορεί να φανούν οι ελλείψεις των ψηλών που έχουμε, ειδικά αν η ομάδα φορτωθεί με φάουλ. Ωστόσο το γεγονός ότι έχουμε παίξει δύο τρία ματς χωρίς τους ψηλούς μας δίνει την αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και τώρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα