«Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας»

Τους 250 φιλάθλους που παρευρέθηκαν στο γήπεδο να υποστηρίξουν την ομάδα, θέλησε να ευχαριστήσει το ΔΣ της Αστραπής Μεσοποταμιάς σε επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε.

Τους πιστούς της φίλαθλους που ήταν κοντά στην ομάδα στην μεγάλη νίκη της με 4-0 επί της Αλεξάνδρειας ευχαρίστησε η διοίκηση της Αστραπής Μεσοποταμιάς. Οι ιθύνοντες έδωσαν συγχαρητήρια και στη διαιτησία για τον τρόπο που «σφύριξε» το παιχνίδι.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Το ΔΣ της Αστραπής Μεσοποταμίας θέλει να ευχαριστήσει

τους φιλάθλους της ομάδας για την συμπαράσταση τους σε ένα ακόμη παιχνίδι. Η συμπαράσταση τους, είναι συγκλονιστική, οικονομικά και ψυχολογικά. Η παρουσία 250 οπαδών στο γήπεδο, ενώ παίζεται στο νομό Καστοριάς το ντέρμπι της αγωνιστικής μας δίνει κουράγιο για τη συνέχεια και εμείς θεωρούμε υποχρέωση απέναντι τους, να κρατήσουμε το εισιτήριο 5 ευρώ, γνωρίζοντας ότι οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους.
Επίσης, θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στο διαιτητή κ. Αγγελακόπουλο Γιάννη με τους βοηθούς του Διπλάρη Αντώνη και Τακόπουλο Βασίλη του συνδέσμου Καρδίτσας για την άριστη διαιτησία τους. Τέλος να ευχηθούμε στην ομάδα της Αλεξάνδρειας καλή συνέχεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα