Μήνυση του UFC στην πολιτεία της Νέας Υόρκης

Η ραγδαία ανάπτυξη των ΜΜΑ στις Η.Π.Α. και στον υπόλοιπο κόσμο τα τελευταία χρόνια είναι, αν μη τι άλλο, εντυπωσιακή, αλλά το UFC παραμένει εκτός Νέας Υόρκης.

Οι μικτές πολεμικές τέχνες αποτελούν ακόμα παράνομο (τουλάχιστον σε επίπεδο «ζωντανών» σόου) άθλημα στην συγκεκριμένη πολιτεία των Ηνωμένων Πολιτειών, αν και οι περισσότερες τις έχουν νομιμοποιήσει. Το UFC βρίσκεται σε ανοδική

πορεία, σε κάθε περίπτωση, αλλά σίγουρα γλυκοκοιτάζει το... Madison Square Garden, όπου παραδοσιακά τελούνται τεράστια αθλητικά γεγονότα.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, όμως, το ψήφισμα που αφορά τις ΜΜΑ δεν πέρασε στην Νέα Υόρκη. Έτσι το UFC αποφάσισε να καταθέσει μήνυση, στην οποία κατηγορεί τους αρμόδιους πολιτικούς για παράνομες πράξεις αναφορικά με το συγκεκριμένο ψήφισμα.

Τις επόμενες εβδομάδες θα αποφασιστεί η τύχη της συγκεκριμένης μήνυσης, η οποία μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω στον κόσμο των μικτών πολεμικών τεχνών, αν δικαιωθεί το UFC.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα