Μέσι: «Δεν χρειάζεται πάντα όμορφο ποδόσφαιρο»

Η Αργεντινή πήρε μία σπουδαία νίκη στην έδρα της Κολομβίας με 2-1, χωρίς να εντυπωσιάσει, αλλά οι τρεις βαθμοί είναι αυτοί που μετρούν για τον Λιονέλ Μέσι.

Οι «αλμπισελέστε» έμειναν πίσω στο σκορ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, αλλά αντέδρασαν. Αν και η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 85ο λεπτό, η Αργεντινή πρόσθεσε τρεις βαθμούς στην συγκομιδή της, ενώ ο ίδιος ο άσος της Μπαρτσελόνα στάθηκε στην κατοχή της μπάλας σε άσχημο αγωνιστικό χώρο:

«Η αλήθεια είναι ότι πήραμε μία σημαντική νίκη, αφού είχε προηγηθεί η αρνητική μας εμφάνιση

με την Βολιβία. Γνωρίζαμε πως θα αντιμετωπίσουμε σκληρό αγωνιστικό χώρο, αλλά είχαμε περισσότερη κατοχή της μπάλας και δεν τους αφήσαμε να μας απειλήσουν με αντεπιθέσεις».

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι δεν χρειάζεται να προσφέρεις συνεχώς θέαμα, αλλά να κερδίζεις αγώνες:

«Ελέγξαμε τον ρυθμό και έτσι πρέπει να αγωνιζόμαστε κάθε φορά. Δεν μπορείς να παίζεις πάντα όμορφο ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να προσαρμόζεσαι στις απαιτήσεις κάθε ματς».

Και κατέληξε στην συλλογική προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του:

«Θέλαμε να αντιδράσουμε και το καταφέραμε. Πρέπει να είμαστε δυνατοί μετά από αυτή τη νίκη, ώστε να συνεχίσουμε να παίρνουμε βαθμούς στα προκριματικά».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα