Μία... ζωή στους Πάνθερς ο Steve Smith

Νέο τριετές συμβόλαιο υπέγραψε ο Steve Smith με τους Καρολάινα Πάνθερς και άλλα νέα από τον «κόσμο» του φούτμπολ.

Ο 32χρονος wide receiver ξεκίνησε την καριέρα του στους «πάνθηρες» το 2001 και φαίνεται πως θα την ολοκληρώσει στην ίδια ομάδα με αφορμή το παραπάνω συμβόλαιο. Άλλωστε αυτό ολοκληρώνεται το 2016 και οι Πάνθερς έχουν το δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης για ένα ακόμα έτος.

Όλα αυτά ενώ ο 5-φορές Pro Bowler

είχε δεχθεί έντονη κριτική τα τελευταία χρόνια για την απόδοσή του. Ο ίδιος ήθελε να συνεχίσει στους εκπρόσωπους της Καρολάινα και πλέον αποδείχθηκε πως το ίδιο ήθελε η διοίκηση των Πάνθερς.

«Χαλάει» του Parcells

Πολύ δύσκολα θα αναλάβει τη θέση του προσωρινού πρώτου κόουτς των Νιου Ορλίνς Σέιντς ο Bill Parcells. Φαίνεται πως ο έμπειρος τεχνικός προτιμά να μείνει εκτός δράσης, καθώς έχει ήδη αποχωρήσει από την προπονητική.

«Έκλεισαν» Williams οι Ρέντσκινς

Αποκτήθηκε ο safety, Madieu Williams, από τους Ουάσινγκτον Ρέντσκινς. Άλλωστε οι «πρωτευουσιάνοι» είχαν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τον πρώην παίκτη των Σινσινάτι Μπένγκαλς και Μινεσότα Βάικινγκς. Ανακοινώθηκε και ο offensive lineman, James Lee.

Τρία χρόνια με αναστολή για Neal

Ο πρώην NFLer, Lorenzo Neal, καταδικάστηκε σε τριετή φυλάκιση με αναστολή, αφού ολοκληρώθηκε δικαστήριο αναφορικά με οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Επίσης, ο 4-φορές Pro Bowler θα πληρώσει πρόστιμο 1,861 δολαρίων και θα παρακολουθήσει ειδικό οκταήμερο πρόγραμμα, ώστε να αποφύγει νέες περιπέτειες.

Τέλος ο Jackson

Οι Τάμπα Μπέι Μπακανίερς αποδέσμευσαν τον safety, Tanard Jackson. Αφορμή αποτέλεσαν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, τις οποίες δεν πέρασε.

Keywords
Τυχαία Θέματα