Κοβάσεβιτς: «Έξτρα κίνητρο για τα παιδιά»

Την ευκαιρία να γίνουν περισσότεροι φιλόδοξοι στο μέλλον έχουν οι παίκτες της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του τουρνουά του Σαν Σεμπαστιάν σύμφωνα με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Ο Σέρβος υπεύθυνος του τμήματος σκάουτινγκ των «ερυθρόλευκων», σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρεάλ Σοσιεδάδ μίλησε για την παρουσία της ομάδας των Νέων στο τουρνουά της Ισπανίας.

«Πιστεύω ότι καταφέραμε να έχουμε καλή παρουσία σε ένα σημαντικό τουρνουά με σημαντικές ομάδες, που

είχε υψηλό επίπεδο. Νομίζω ότι είναι πολύ ευχάριστο και θετικό για τα παιδιά. Θα τους δώσει ένα έξτρα κίνητρο, αλλά και την ευκαιρία να γίνουν περισσότερο φιλόδοξοι στο μέλλον», ανέφερε αρχικά ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Και συνέχισε: «Μας δίνει μεγάλη χαρά αυτό. Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο πως τα πήγαμε καλά στον τελικό. Ειδικά με αντίπαλο μια ομάδα όπως η Βαλένθια που κάνει εξαιρετική δουλειά σε ό,τι αφορά τις ακαδημίες και τα τμήματα υποδομής της, που έχει τη δική της ποδοσφαιρική σχολή».

Αναφορικά με τον Μπάμπη Λυκογιάννη, ο οποίος στον τελικό με την Βαλένθια πέτυχε τρία τέρματα, απάντησε: «Ο Λυκογιάννης είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει ταλέντο και πολλές δυνατότητες. Παρότι είναι ακραίος μπορεί και σκοράρει. Εξάλλου σημείωσε και τα τρία γκολ κι όπως είδατε ήταν εξαιρετικά σε ομορφιά και εκτέλεση».

Keywords
Τυχαία Θέματα