Μέγας είσαι Λέτο και θαυμαστά τα έργα σου...

Ο Παναθηναϊκός έχασε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική στο πρωτάθλημα ιστορική ευκαιρία για σκορ-μαμούθ. Αυτή τη φορά απέναντι στην ΑΕΚ όπου μάλιστα «κατάφερε» να καρδιοχτυπήσει κιόλας στα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων, αντί να έχει γράψει το κοντέρ πολλά με λίγα όπως θα έπρεπε βάσει της εικόνας των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτό είναι το ανησυχητικό. Η χαλάρωση δηλαδή που δείχνουν οι «πράσινοι» (το έκαναν σε μικρότερο πάντως

βαθμό και στην Τούμπα) και η επιπολαιότητα όταν θεωρούν ότι έχουν «καθαρίσει» το ματς. Διότι αυτό συνέβη μετά το 3-0 επί της Ενωσης και είναι λάθος νοοτροπία που μαθηματικά κάποτε θα την πληρώσεις.

Τα θετικά ήταν ασφαλώς πολλά περισσότερα. Και αναμενόμενα για μένα μετά τα όσα είχαμε παρακολουθήσει στους αγώνες με τον Εργοτέλη και τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Η ομάδα συνέχισε να δείχνει σε εχθρούς και φίλους ότι τηρεί όλες τις προϋποθέσεις για να φτάσει μέχρι το τέλος.

Οι περίπου 50 χιλιάδες κόσμου που ήρθαν στο γήπεδο χόρτασαν ποδόσφαιρο και χάρηκαν με τη νίκη και οι παίκτες του Φερέιρα συνεχίζουν, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά. Και ετοιμάζονται πλέον για το Καραϊσκάκη...

Η γενική εντύπωση που αποκόμισαν όλοι ήταν ότι ο Παναθηναϊκός ήταν ομάδα με τα όλα της. Και ουδείς διαφωνεί προς αυτό. Αυτός πάντως που έχει βαλθεί να μας «τρελάνει» είναι ο Σεμπάστιαν Λέτο. Είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ αυτά που κάνει στο γήπεδο. Τα γκολ, το κράτημα της μπάλας, οι ασίστ προς τους συμπαίκτες του, το πρέσινγκ στους αντιπάλους αμυντικούς. Ο ποιοτικός πλην όμως ατίθασος Λέτο είναι πλέον ένας ολοκληρωμένος παιχταράς πανευρωπαϊκού βεληνεκούς! Και δεν μπορείς να τον σταματήσεις ούτε με γροθιές όπως προσπάθησε ο Κάλα και δεν πήρε χαμπάρι ο Σπάθας...

Keywords
Τυχαία Θέματα