Μεγάλο διπλό της Ρουμπίν

Τη νίκη με 2-1 στην Μόσχα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ πήρε η Ρουμπίν Καζάν για την 1η αγωνιστική των πλέι-οφ πρωταθλήματος της Ρωσίας.

Μπορεί να μην διεκδικεί τον τίτλο στην Ρωσία η Ρουμπίν Καζάν, ωστόσο κατάφερε να πάρει μία σπουδαία νίκη με 2-1 εκτός έδρας απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και να μειώσει στους δέκα βαθμούς από την πρώτη θέση και την Ζενίτ.

Η αντίπαλος

του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League, επικράτησε στο «Λουζνίκι», με τον Κασάεφ να δίνει το προβάδισμα στο 16’ στην ομάδα του Μπερντίεφ.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντουμπιά στο 36’, ενώ ο ίδιος παίκτης σκόραρε και στο 55΄ με το γκολ του να ακυρώνεται. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 61’ από τον Ριαζάντσεφ που έδωσε τη σημαντική νίκη στην ομάδα του.

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ: Γκαμπούλοφ, Β. Μπερεζούτσκι, Α. Μπερεζούτσκι, Ναμπάμπκιν, Χόντα, Αλντονίν (81’ Σεμπέρας), Μαμάεφ, Κάουνα (72’ Ολίσε), Ντζαγκόεφ, Ντουμπιά
ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ: Ριζίκοφ, Μποκέτι, Νάβας, Καλέσιν, Ανσάλντι (60΄Κουζμίν), Ερεμένκο, Ριαζάντσεφ (74’ Καραντενίζ), Νομπόα, Νάτσο, Κασάεφ, Μάρτινς (70’ Βαλντέζ)

Keywords
Τυχαία Θέματα