Ο «Λεοντόκαρδος» αηδίασε…

Η μασκότ του Πανσερραϊκού θα συνεχίσει να βρίσκεται στους αγώνες των «ερυθρόλευκων», αλλά τη στολή του «Λεοντόκαρδου» θα τη φορά άλλος.

Έπειτα από τέσσερις διαδοχικές αγωνιστικές περιόδους ο 48 ετών Γιάννης που φορούσε τη στολή της μασκότ του Πανσερραϊκού, τον «Λεοντόκαρδο» αποχώρησε, αφού παρέδωσε τη στολή στη διοίκηση. Μάλιστα, ο ίδιος μέσω facebook εξέδωσε σχετική ανακοίνωση αποχώρησης, η οποία ανέφερε:

«Καλησπέρα φίλες και φίλοι.Σήμερα και επίσημα παρέδωσα την στολή στην διοίκηση της ομάδας μου.Οι λόγοι που με οδήγησαν

στην απόφασή μου αυτή είναι οι εξής. Πρώτον και βασικότερο είναι η ηλικία. Είναι πολύ επίπονο για έναν 48άρη μέσα σε αυτήν την στολή. Δεύτερον, δεν μπορώ να είμαι πια κομμάτι του πιο σάπιου και διεφθαρμένου ποδοσφαιρικού κατεστημένου παγκοσμίως. Εγώ είμαι ένας αγνός φίλαθλος του ποδοσφαίρου που από τότε που άρχισε το στοίχημα αηδίασα και άρχισα να αναθεωρώ πολλά για το τι γίνεται γύρω μου.

Ευχαριστώ την διοίκηση της ομάδας που μου έδωσε την δυνατότητα μέσα από το σύμβολο του νομού μας (το λιοντάρι της Αμφίπολης) που δεσπόζει στο μέρος της καρδιάς, στην φανέλα της ομάδας μας, να ζήσω σαν Λεοντόκαρδος αυτά που δεν ονειρεύτηκα ποτέ μου. Να αισθάνομαι ότι αισθάνεται ο βασιλιάς της ζούγκλας, βασιλιάς στο γήπεδο! Τέλος, να ευχαριστήσω εσάς τους φίλους μου, που μόνο αγάπη μου δώσατε. Θα τα λέμε πάντως από αυτήν την σελίδα. Να είσαστε πάντοτε γεροί και χαμογελαστοί και να μην το βάζετε ποτέ κάτω. Φιλιά πολλά, ο φίλος σας Γιάννης».

Keywords
Τυχαία Θέματα