Νικοπολίδης: «Φαβορί για τη νίκη ο Ολυμπιακός»

Φαβορί για την κατάκτηση της νίκης στο σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκης», έχρισε τον Ολυμπιακό ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Ο παλαίμαχος πορτιέρο των «αιωνίων», μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης του Φαλήρου, τονίζοντας τι πρέπει να προσέξουν οι «ερυθρόλευκοι», αλλά και ο Μπάλας Μέγερι συγκεκριμένα που θα φορέσει τα γάντια βασικού, ενώ δεν παρέλειψε

να στείλει μήνυμα στους φίλους των Πειραιωτών, οι οποίοι όπως υποστήριξε μπορούν να «γιγαντώσουν» τον σύλλογο, αποκαλύπτοντας παράλληλα τα μελλοντικά του σχέδια ως… προπονητής!

Αναλυτικά το β΄ μέρος των δηλώσεων του Αντώνη Νικοπολίδη:

«Ο καιρός που λείπω είναι πολύ λίγος, ακόμα αισθάνομαι ποδοσφαιριστής. Δεν το έχω ξεπεράσει ακόμα αυτό. Είναι ουσιαστικά τρεις – τέσσερις μήνες που είμαι εκτός γηπέδων, ακόμα βράζει το αίμα μου και όταν ο Ολυμπιακός έχει τέτοια παιχνίδια τα οποία μου άρεσαν πάντα να αγωνίζομαι, ήταν τελείως διαφορετικά, το αισθανόμουνα και το αισθάνομαι ακόμα έτσι. Νομίζω θα παίξω το Σάββατο…», τόνισε αρχικά ο Νικοπολίδης, συμπληρώνοντας:

Για τον σαββατιάτικο αγώνα: «Ο Παναθηναϊκός είναι μία τελείως διαφορετική ομάδα από τα προηγούμενα χρόνια. Ο τρόπος που αγωνίζεται είναι τελείως διαφορετικός. Παρά το ό,τι το ξεκίνημά του δεν ήταν καλό, κακό θα έλεγα, στα τελευταία παιχνίδια δείχνει μία τελείως διαφορετική ομάδα, μια ομάδα που πρεσάρει ψηλά, γρήγορους παίκτες, πράγματα τα οποία δεν τα είχαμε τα προηγούμενα χρόνια. Πιστεύω όμως ότι όλα θα κριθούν από τον Ολυμπιακό. Αν μπορέσει να αποβάλλει τα άσχημα στοιχεία που έχει τα τελευταία παιχνίδια και ιδίως σε θέματα αυτοσυγκέντρωσης, θα έλεγα εγώ, γιατί προηγείται σχετικά εύκολα και παθαίνει ένα black out, μια υπερβάλλον σιγουριά πως το παιχνίδι τελείωσε, με αποτέλεσμα να κάνει λάθη και να βάζει πολύ γρήγορα τους αντιπάλους στο παιχνίδι κάνοντας δύσκολη τη ζωή του. Αυτό είναι ένα στοιχείο που εμφανίζει στα τελευταία παιχνίδια και ιδιαίτερα στο ελληνικό πρωτάθλημα γιατί θα έλεγα στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός παίζει πολύ καλά, πολύ συγκεντρωμένα και πολύ δυνατά. Αυτό είναι το πρώτο στοιχείο αρνητικό που έχει σαν Ολυμπιακός γιατί σε όλα τα άλλα, η επιθετικότητα, το pressing, η κατοχή μπάλας είναι πολύ καλύτερος, υπερτερεί απέναντι στου Παναθηναϊκού, συν τον κόσμο, συν αν βρεθούν σε καλή μέρα ποδοσφαιριστές όπως ο Ιμπαγάσα, ο Μιραλάς, ο Τζεμπούρ που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι επιθετικά μπορεί να κερδίσει το παιχνίδι. Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί στο παιχνίδι».

Για τη θέση του τερματοφύλακα και το άγχος του σε ένα ντέρμπι: «Το πώς αντιμετωπίζεις ένα παιχνίδι το καταλαβαίνεις, αλλά μπαίνεις σε μια λογική σκέψη ότι βγαίνεις σε αυτό το παιχνίδι για να είμαι ο καλύτερος και όχι για να κάνω το χειρότερο. Αν μπεις φοβισμένος ότι θα κάνει λάθος, σίγουρα θα κάνεις λάθος. Έχω μπει πολλές φορές σε τέτοια παιχνίδια ή Champions League φοβούμενος ότι θα κάνω λάθος και έκανα λάθος. Μέσα από την εμπειρία μου μέσα από τα χρόνια αυτό το έβγαλα από πάνω μου και λέω ότι θα μπω

Keywords
Τυχαία Θέματα