Με… βαριά καρδιά η Μπάγερν Μονάχου (photos)

Τη νίκη με 2-1 στο «Βέζερσταντιον» πήρε η Μπάγερν Μονάχου, η οποία είχε το μυαλό της στον επαναληπτικό του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Έχοντας το μυαλό της στον επαναληπτικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League, η Μπάγερν Μονάχου, επικράτησε 2-1 της Βέρντερ Βρέμης στο «Βέζερσταντιον» δείχνοντας ότι ποτέ δεν θα παρουσιαστεί αδιάφορη, ακόμα και αν οι ελπίδες της για τίτλο είναι μόνο μαθηματικές.

Ο Νάλντο στο 51’ άνοιξε

το σκορ για τους «πράσινους», ωστόσο ο ίδιος ποδοσφαιριστής, με αυτογκόλ στο 75’ ισοφάρισε. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Ριμπερί στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Την ευκαιρία να πλησιάσει στις θέσεις της παραμονής έχασε η Κολωνία, η οποία παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Στουτγκάρδη. Ο Πέστσκο στο 50’ άνοιξε το σκορ για τους «τράγους», ωστόσο οι Βοημοί, έφτασαν στην ισοφάριση με τέρμα του Κακαού στο 71’.

Σημαντική νίκη για το Ευρωπαϊκό εισιτήριό της πήρε η Μπάγερ Λεβερκούζεν, η οποία επικράτησε 1-0 της Χόφενχαϊμ εκτός έδρας. «Χρυσός» σκόρερ για τις «ασπιρίνες», ήταν ο Σούρλε στο 79’.

Την πρώτη της νίκη ύστερα από αρκετούς μήνες πήρε η Καϊσερσλάουτερν η οποία επικράτησε 2-1 της Χέρτα εκτός έδρας γνωρίζοντας όμως τον υποβιβασμό της στη δεύτερη κατηγορία. Ο Κιρχ στο 28’ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με τον Βούτεν στο 39’ να κάνει το 2-0. Η ομάδα του Ότο Ρεχάγκελ που βρίσκεται κοντά στον υποβιβασμό, μείωσε απλά στο 60’ με τέρμα του Νίμαϊερ.

Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν Νυρεμβέργη και Αμβούργο, αποτέλεσμα που βολεύει ουσιαστικά και τις δύο καθώς παραμένουν μακριά από τις τελευταίες θέσεις. Ο Σον στο 59’ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του λιμανιού, με τους γηπεδούχους, να ισοφαρίζουν πέντε λεπτά αργότερα με τον φορμαρισμένο Ντιντάβι (64’).

Keywords
Τυχαία Θέματα