Η Χάιντι Κλουμ αποκάλυψε στο twitter ένα τρομερό μυστικό της! (photos+video)

Το σέξι μοντέλο θυμήθηκε τα πρώτα της βήματα στην πασαρέλα και δημοσίευσε μια από τις πρώτης της επαγγελματικές φωτογραφίες όπου αποδεικνύεται ότι αν και Γερμανίδα…

…η Χάιντι Κλουμ δεν είναι φυσική ξανθιά! Ούτε καν καστανόξανθη…

«Γουάου! Δείτε αυτή τη σοκαριστική φωτογραφία από το 1992. Είναι μία από τις πρώτες μου δουλειές. Κι αυτό είναι το πραγματικό χρώμα των μαλλιών μου», έγραψε η 38χρονη πλέον σταρ της πασαρέλας, σαν λεζάντα κάτω από την φωτογραφία με τα σκούρα μαλλιά, το κίτρινο τούλινο φουστάνι

και τα παιχνίδια πάνω στο κρεβάτι της…

Η Γερμανίδα μόλις είχε αρχίσει να δοκιμάζει την τύχη της στο μόντελιγκ. Την ίδια χρονιά κέρδισε τον διαγωνισμό Μοντέλο του 1992 επικρατώντας των 25.000 υποψηφίων για τον τίτλο!

Το βραβείο εκείνο της εξασφάλισε συνεργασία με το Metropolitan Models της Νέας Υόρκης κι από τότε… άρχισαν όλα.

Η Χάιντι Κλουμ αν και μητέρα τεσσάρων παιδιών σήμερα συνεχίζει την καριέρα της και θεωρείται ένα από τα πιο πετυχημένα και ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο.

Ο πρώην Αγγελος της Victoria's Secret το μόνο που επιθυμεί πλέον είναι η ισορροπία στην προσωπική της ζωή και ένας νέος σύντροφος, αφού βγει βεβαίως το διαζύγιο που ζήτησε από τον σύζυγό της Σιλ.

Δείτε το βίντεο με την σέξι Χάιντι Κλουμ να πρωταγωνιστεί στο βίντεο κλιπ του –σε διάσταση πια- συζύγου της, γνωστού τραγουδιστή, Σιλ:

Keywords
Τυχαία Θέματα