Δεκάδες ομάδες για Manning

01:49 9/3/2012 - Πηγή: OnSports

Νεότερες εξελίξεις για τον Peyton Manning και για το σκάνδαλο των Νιου Γιορκ Σέιντς, ανάμεσα σε άλλα θέματα του «κόσμου» του NFL.

Οι Κλίβελαντ Μπράουνς ξεκαθάρισαν πως δεν ενδιαφέρονται για τον Manning, ο οποίος αποδεσμεύτηκε από τους Ιντιανάπολις Κολτς. Αντίθετα πολλές άλλες ομάδες της λίγκας φαίνεται πως θα κινηθούν για την απόκτηση του free agent.

«Δεν έχω σκεφτεί ακόμα κάτι και ειλικρινά δεν ξέρω τις ομάδες που με θέλουν. Αυτή είναι μία καινούργια

διαδικασία για μένα. Νομίζω πως αυτά αφορούν τον ατζέντη μου. Εγώ θέλω απλά να επανέλθω στις προπονήσεις» σχολίασε σχετικά ο ίδιος ο χαρισματικός quarterback.

Σε κάθε περίπτωση, ο Peyton Manning αποτελεί τον επιθυμητό quarterback για αρκετούς συλλόγους του NFL. Όποιος από αυτούς εξασφαλίσει την υπογραφή του θα δυναμώσει αρκετά, αρκεί ο ποδοσφαιριστής να είναι υγιής.

Ενδιαφέρον από NFLPA

Η ένωση παικτών του NFL θα διενεργήσει δική της έρευνα αναφορικά με το σκάνδαλο που έχει συγκλονίσει το αμερικανικό φούτμπολ τις τελευταίες μέρες. Αυτή θα είναι ανεξάρτητη από την αντίστοιχη της λίγκας και οι άνθρωποι του NFLPA θα προσπαθήσουν να προσδώσουν ευθύνες σε κάθε εμπλεκόμενο, ώστε να εξαντληθεί το περιθώριο των ποινών που θα επιβληθούν στους Νιου Ορλίνς Σέιντς ή σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα αποδειχθεί ένοχη.

Θέλουν quarterback οι Μπράουνς

Μπορεί οι Κλίβελαντ Μπράουνς να παραιτήθηκαν ήδη από την διεκδίκηση του Peyton Manning, αλλά ο Tom Heckert, γενικός τους διευθυντής, ξεκαθάρισε ότι θα αποκτήσουν quarterback μέσα από το ντραφτ. Θυμίζουμε ότι οι Μπράουνς διατηρούν την τέταρτη επιλογή, αλλά δεν αποκλείεται να κινηθούν μεταγραφικά για την δεύτερη των Σέιντ Λούις Ραμς.

Αιτία θανάτου του γιου του Philbin

Πριν από λίγους μήνες, ο γιος του Joe Philbin, τωρινός κόουτς των Μαϊάμι Ντόλφινς και τότε μέλος του τεχνικού επιτελείου των Γκριν Μπέι Πάκερς, απεβίωσε στα 21 του. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας που ανέλαβε την υπόθεση, ο θάνατός του προκλήθηκε από ατύχημα.

Επίσης γνωστοποιήθηκε πως ο Michael Philbin είχε περιπέτειες αναφορικά με παραβάσεις ορίων ταχύτητας και κατοχή μαριχουάνας, πριν «φύγει».

Προσαρμογή συμβολαίου σε Eli

Δεν θα μειωθούν οι οικονομικές του αποδοχές, αλλά θα υπάρξει αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Eli Manning με τους Νιου Γιορκ Τζάιαντς. Ο quarterback που οδήγησε τους «γίγαντες» στην κατάκτηση του Super Bowl θα μεταφέρει ένα ποσό που επρόκειτο να εισπράξει φέτος σε μελλοντική σεζόν, ώστε να απελευθερωθεί ελαφρώς το salary cap.

Κράτησαν και Chandler οι Μπιλς

O tight end των Μπάφαλο Μπιλς, Scott Chandler, αποτελεί το νεότερο μέλος των Μπάφαλο Μπιλς που επέκτεινε την συνεργασία του με την ομάδα. Συγκεκριμένα υπέγραψε διετές συμβόλαιο, λίγες μέρες πριν γίνει free agent.

Ανανέωση για Mathis

Νέο συμβόλαιο ενός έτους υπέγραψε ο cornerback των Τζάκσονβιλ Τζάγκουαρς, Rashean Mathis. Αυτό προβλέπει αποδοχές πέντε εκατομμυρίων δολαρίων.

Απομακρύνεται ο Wimbley

Φαίνεται πως ο Kamerion Wimbley

Keywords
Τυχαία Θέματα