Με τρία home runs οι Μπλου Τζέις

Οι Adam Lind, Edwin Encarnacion και J.P. Arencibia σημείωσαν home runs στο 5-2 των Τορόντο Μπλου Τζέις με τους Όκλαντ Αθλέτικς.

Ο πρώτος, μάλιστα, υποβιβάστηκε στην αξιολόγηση των hitters πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, αλλά «απάντησε» με διπλό home run. Πέρα από τους παραπάνω, ο Brandon Marrow (4-1) «έγραψε» δέκα strikeouts και έφτασε στη νίκη με τη βοήθεια

του πρώτου save του Casey Janssen. Πρέπει να σημειωθεί πως ο Cespedes των «αθλητικών» τραυματίστηκε πριν από την έναρξη της αναμέτρησης και δεν αγωνίστηκε.

Χωρίς τον Troy Tulowitzki στη σύνθεσή τους, οι Κολοράντο Ρόκις επικράτησαν με 6-2 των Σαν Ντιέγκο Πάντρες. Ο Christian Friedrich (1-0) πήρε τη νίκη την ημέρα που «ανέβηκε» στο ρόστερ της πρώτης ομάδας, ενώ οι Wilin Rosario και Chris Nelson είχαν από δύο RBIs.

Στις δύο τα ξημερώματα θα αρχίσουν τα Νιου Γιορκ Γιάνκις-Τάμπα Μπέι Ρέις, Κλίβελαντ Ίντιανς-Σικάγο Ουάιτ Σοξ, Μπάλτιμορ Όριολς-Τέξας Ρέιντζερς, Φιλαδέλφεια Φίλις-Νιου Γιορκ Μετς και Πίτσμπουργκ Πάιρετς-Ουάσινγκτον Στίλερς. Στις τρεις τα Χιούστον Άστρος-Μαϊάμι Μάρλινς, Μινεσότα Τουίνς-Λος Άντζελες Έιντζελς και Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς-Μπόστον Ρεντ Σοξ, ενώ το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τα Αριζόνα Ντάιμοντμπακς-Σέιντ Λούις Κάρντιναλς, Σιάτλ Μάρινερς-Ντιτρόιτ Τάιγκερς και Λος Άντζελες Ντότζερς-Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς, τα οποία θα ξεκινήσουν στις πέντε. Νωρίτερα ολοκληρώθηκαν δύο παιχνίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα