Στον ανακριτή Μποροβήλος, Μπάκος

Η υπόθεση των στημένων παιχνιδιών ξαναέρχεται στο προσκήνιο. Σήμερα το πρωί (10/5) ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή, Γιώργου Καλόφωνου, θα βρεθούν ο πρόεδρος του Αστέρας Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος και ο εκ των μεγαλομετόχων της ομάδας, Δημήτρης Μπάκος, προκειμένου να απολογηθούν για την εμπλοκή τους στο σκάνδαλο των φερόμενων ως στημένων αγώνων.

Στους δύο παράγοντες είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για δωροδοκία και δωροληψία, για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα και για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο Γιώργος Μποροβήλος όσο και ο Δημήτρης

Μπάκος, θα ζητήσουν προθεσμία από τον ειδικό εφέτη ανακριτή, ενώ πιθανότερο σενάριο είναι να μην παραστούν οι ίδιοι σήμερα, αλλά μόνο οι δικηγόροι τους.

Να θυμίσουμε ότι πέρυσι το καλοκαίρι τόσο η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης όσο και ο πρόεδρος της ΠΑΕ αθωώθηκαν από την αθλητική δικαιοσύνη.
Επίσης μέχρι το τέλος του μήνα, ο ανακριτής αναμένεται να καλέσει για συμπληρωματικές καταθέσεις και τους προφυλακισμένους, Τσακογιάννη, Μπέο και Ψωμιάδη, ενώ πιθανότατα να υπάρξουν και νέες κλήσεις σε πρόσωπα που επίσης εμπλέκονται στην υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα