Μπόλονι: «Ανόητοι όσοι λένε πως δεν με ενδιαφέρουν τα play offs»

Καυστικός εναντίον όσων υποστηρίζουν πως δεν ενδιαφέρεται για τα play offs εμφανίστηκε ο Λάζλο Μπόλονι στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης, τονίζοντας πως ο ΠΑΟΚ έχει πάντα ως στόχο τη νίκη, είτε πρόκειται για φιλικό αγώνα είτε για… Champions League.

«Η ΑΕΚ

πήρε ένα καλό αποτέλεσμα, όπως κι εμείς. Τίποτα ιδιαίτερο... Δυστυχώς δεν καταφέραμε να νικήσουμε. Ακόμη κι αν η εμφάνισή μας στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν υψηλού επιπέδου, αισθάνομαι ότι χάσαμε τους τρεις βαθμούς και πλέον είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά μέχρι το τέλος της διαδικασίας», τόνισε αρχικά ο Ρουμάνος τεχνικός του «Δικέφαλου» στην κάμερα της «Nova» σχετικά με την αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο, συμπληρώνοντας ερωτηθείς για το ποιες είναι οι πρώτες του σκέψεις ενόψει του επικείμενου αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα:

«Είναι πάντα οι ίδιες, είτε πρόκειται για φιλικό αγώνα είτε για αγώνα ... Τσάμπιονς Λιγκ, θέλουμε πάντα να κερδίζουμε. Θέλω να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία για να στείλω ένα μήνυμα δεν ξέρω σε ποιον, δε γνωρίζω που, αλλά ξέρω πως κάποιοι επαγγελματίες ή που τουλάχιστον θεωρούνται επαγγελματίες λένε ή γράφουν για μένα πως δε με ενδιαφέρουν τα πλέι οφ. Η άποψή του-τους είναι τόσο ανόητη που δε θέλω να την ή τις σχολιάσω».

Keywords
Τυχαία Θέματα