Με Παπανικολόπουλο το «Jump Shoot»

«Πλούσια» θα είναι και η σημερινή (22/05, 24.00) μπασκετική εκπομπή του Τηλέ Άστυ «Jump Shoot», με παρουσιαστή τον Τόλη Κοτζιά.

Καλεσμένος στο στούντιο θα είναι ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, Νίκος Παπανικολόπουλος, ο οποίος συνετέλεσε τα μέγιστα φέτος στην καλή πορεία του Ηλυσιακού, ενώ μεταξύ των θεμάτων που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε είναι τα ακόλουθα…

1. Πώς ο Ολυμπιακός

έκανε το 1-0 σε βάρος του Παναθηναϊκού. Τι είπαν Ίβκοβιτς, Ομπράντοβιτς, Παπανικολάου, Περπέρογλου και Βουγιούκας.
2. Το χρονικό του πρώτου τελικού, που δεν έγινε ποτέ… Το σπασμένο πούλμαν, εικόνες από τα αποδυτήρια του ΣΕΦ.
3. Ο Ίκαρος Καλλιθέας τίμησε πολλούς σπουδαίους αθλητές του μπάσκετ και όχι μόνο. Εκεί δέσποσε η παρουσία του Νίκου Γκάλη, ο οποίος μίλησε στην κάμερα του Τηλέ Άστυ.
4. Πλάνα από το τελευταίο παιχνίδι του Κολοσσού Ρόδου με τον Πανιώνιο, για την τρίτη θέση.
5. Ρετρό με τα παιχνίδια Ηράκλειο - ΑΕΚ (με Νιξ, Κάρτερ, Ουίλι Άντερσον, Λάσα), Απόλλωνας Πατρών - Άρης (με καλάθι του Βετούλα στην εκπνοή), ΠΑΟΚ - Παπάγος (με Στογιάκοβιτς), Ηρακλής - Δάφνη και Περιστέρι - Λάρισα.
6. Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ έστειλαν για… διακοπές τους Λος Άντζελες Λέικερς. Δείτε πώς.
7. Η Α2 τελείωσε με την ΑΕΚ να κερδίζει την Κηφισιά. Δείτε τι είπαν μετά το τέλος του αγώνα ο πρόεδρος της «Ένωσης» Νίκος Γεωργαντζόγλου, ο προπονητής της Δημήτρης Παπαδόπουλος και ο έμπειρος πλέι μέικερ Αλέξης Φαλέκας.
8. Θόδωρος Ροδόπουλος, Σούλης Μαρκόπουλος και Γιώργος Καλαφατάκης δίδαξαν στο σεμινάριο προπονητικής της Δράμας. Το Τηλέ Άστυ ήταν εκεί.
9. Ρετρό με Α2 και αγώνα Μίλωνα εναντίον Αλίμου. Μίχαλος, Σιάτρας και Ρήγος κόντρα σε Μισιακό, Καρβούνη και Ξηρογιάννη.
10. Η Ευρώπη παίζει μπάσκετ. Δείτε πώς η Σάσαρι απέκλεισε τη Βίρτους Μπολόνια, αλλά και δράση από την Ισπανία.

Keywords
Τυχαία Θέματα