«Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στον Βουρνέλη»

Με τη διαιτησία του Βουρνέλη στο ματς του Αστέρα Μαγούλας με τον Ρούβα στη Γέργερη βράζουν στον Αστέρα Μαγούλας που εξέδωσαν ανακοίνωση.

Το ΤΑΠ επικεντρώνεται σε δύο φάσεις του αγώνα. Στην αποβολή του Τσούπρου και στην επτάλεπτη καθυστέρηση. Η ανακοίνωση του Αστέρα Μαγούλας αναφέρει τα εξής:

«Το Δ.Σ. του Τ.Α.Π. Α.Ο. Αστέρα Μαγούλας ευχαριστεί το Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Ρούβας για την φιλοξενία της αποστολής στο μεταξύ τους αγώνα. Διπλό “ελπίδας” για την ομάδα μας θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε το αποτέλεσμα του αγώνα

Π.Α.Ε. Ρούβας - Τ.Α.Π. Α.Ο. Αστέρα Μαγούλας (0 – 1). Τα φώτα όμως, κατά την γνώμη μας, δυστυχώς πέφτουν σ’ έναν άλλο πρωταγωνιστή του αγώνα, στον διαιτητή κ. Βουρνέλη και αυτό διότι αν υπάρχει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ποδοσφαιρικές πατέντες, θεωρούμε ότι το δικαιούται, καθώς κατάφερε σε έναν αγώνα να κάνει δύο “εφευρέσεις”.

Στο 67’ εκτυλίχθηκε μία φάση που παρόμοιες βλέπουμε ουκ ολίγες σε κάθε ποδοσφαιρικό αγώνα, ο Τσούπρος προστάτευσε με το σώμα του την μπάλα για να βγει πλάγιο υπέρ του Αστέρα. Ο κος Βουρνέλης δεν έδωσε πλάγιο αλλά προς έκπληξη όλων έδωσε φάουλ υπέρ των γηπεδούχων, δεύτερη κίτρινη και αποβολή του Τσούπρου!!! (ο οποίος σημειωτέον μέχρι την στιγμή της αποβολής του ήταν ανίκητος σε όλες τις ψηλές μπαλιές). Το να αναφερθούμε στα υπερβολικά φάουλ που έδινε σε κάθε επαφή παικτών περιμετρικά της μεγάλης περιοχής του Αστέρα, βάζοντας την ομάδα του Αστέρα μέσα στα καρέ ή σε επιμέρους φάσεις είναι κουραστικό, γι αυτό ας πάμε κατευθείαν στην δεύτερη εφεύρεση όταν το ρολόι έδειξε το 90στό λεπτό και το σκορ παρέμενε 0-1.

Το νόημα που κάνει προς τον τέταρτο Διαιτητή αντιστοιχεί σε 7 λεπτά!!!! καθυστερήσεων χωρίς να έχει υπάρξει κάποια ιδιαίτερη καθυστέρηση ή τραυματισμός στη κανονική διάρκεια του αγώνα, σφυρίζοντας τελικά τη λήξη στα 8 λεπτά καθυστερήσεων. Είναι φανερό ότι το να μείνει ευχαριστημένος ο γηπεδούχος μετά την ολοκλήρωση ενός αγώνα, και μάλιστα όταν πρόκειται για μία καυτή έδρα είναι το ιδανικό, αυτό όμως δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αποτελέσει άλλοθι για κανέναν διαιτητή, καθώς το βασικό κριτήριο του κάθε διαιτητή πρέπει να είναι η αμεροληψία, σεβόμενος έτσι τον όποιο αγώνα δίνουν οι ομάδες για επίτευξη στόχων, όπως για παράδειγμα ο αγώνας που δίνει η ομάδα μας Αστέρας Μαγούλας για παραμονή στην κατηγορία.

ΤΟ Δ.Σ. ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΓΟΥΛΑΣ».

Keywords
Τυχαία Θέματα