Με... αέρα Σέσιονς οι Λέικερς

Οι Λος Άντζελες Λέικερς επικράτησαν των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς με 103-96 στο πρώτο παιχνίδι του Ρέιμον Σέσιονς στην βασική τους πεντάδα.

Ύστερα από τέσσερα ματς, στα οποία ήταν αναπληρωματικός, ο Σέσιονς «εισέβαλε» στη βασική πεντάδα των «λιμνάνθρωπων» και άλλαξε την εικόνα του συλλόγου. Ο πρώην πλέι-μέικερ των Κλίβελαντ Καβαλίερς ολοκλήρωσε τον αγώνα με είκοσι πόντους και 11 ασίστ, ενώ οι Λέικερς άθροισαν 33 ασίστ και δημιούργησαν σχετικό ρεκόρ για την τρέχουσα σεζόν.

Επίσης, οι εκπρόσωποι της «πόλης των αγγέλων»

κυριάρχησαν στα ριμπάουντ με 53-29! Στον συγκεκριμένο στατιστικό τομέα ξεχώρισαν τα 16 ριμπάουντ του Πάου Γκασόλ, ο οποίος σημείωσε παράλληλα δέκα πόντους και μοίρασε έξι ασίστ.

Στους 18 πόντους σταμάτησε ο Κόμπι Μπράιαντ, ενώ ο Άντριου Μπάινουμ ηγήθηκε παραγωγικά με 28 πόντους. Πάντως, ο Λα Μάρκους Όλντριντζ κράτησε τους ουραγούς της Northwest κοντά στο σκορ με 26 πόντους. Ακόμα, ο Ουέσλι Μάθιους είχε 16 πόντους, και ο Τζέι Τζέι Χίκσον 14 στο ντεμπούτο του με τους Μπλέιζερς, αλλά τα υπόλοιπα μέλη της φιλοξενούμενης ομάδας έμειναν πολύ μακριά από τους καλό τους εαυτό στο «Staples Center».

Ενώπιον 18,997 θεατών, οι Λέικερς δημιούργησαν διαφορά 3.5 επιτυχιών από τους δεύτερους στην Pacific, Λος Άντζελες Κλίπερς. Άλλωστε «ανέβηκαν» στο 30-18 και υποχρέωσαν τον σύλλογο του Πόρτλαντ στην 26η του ήττα σε 48 ματς.

Keywords
Τυχαία Θέματα