«Έκλεψαν» βαθμό στα πέναλτι οι Όιλερς

Απρόσμενη εντός έδρας ήττα υπέστησαν οι Φλόριντα Πάνθερς, καθώς οι αποκλεισμένοι Έντμοντον Όιλερς κράτησαν το 1-1 και τους κέρδισαν στα πέναλτι.

Ο rookie, Ryan-Nugent Hopkins, σημείωσε το μοναδικό γκολ της τελικής διαδικασίας καθορισμού νικητή. Έτσι πρόσφερε τον επιπλέον βαθμό στον καναδικό σύλλογο, ο οποίος έχει αποκλειστεί και μαθηματικά από τα play

off. Το καταλυτικό γκολ σημειώθηκε στον τέταρτο γύρο των πέναλτι, αφού οι Devan Dubnyk των Όιλερς και Jose Theodore των Πάνθερς αποδείχθηκαν σταθεροί στις υπόλοιπες εκτελέσεις.

Νωρίτερα, ο Ryan Jones σημείωσε το γκολ των εκπροσώπων του Έντμοντον, οι οποίοι εκτέλεσαν συνολικά 21 σουτ. Οι «πάνθηρες» είχαν 27 σουτ, αλλά μονάχα ο Jason Garrison βρήκε δίχτυα, ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές καλές ευκαιρίες να «καθαρίσουν» τον αγώνα.

Με τον βαθμό της... παρηγοριάς, οι Πάνθερς άθροισαν 86 και έχουν προβάδισμα τεσσάρων βαθμών στο ρετιρέ της Southeast. Παράλληλα βρέθηκαν έναν βαθμό πίσω από τους Μπόστον Μπρούινς και από τη δεύτερη θέση της ανατολικής περιφέρειας του NHL.

Από την άλλη, οι ουραγοί της Northwest άθροισαν 69 βαθμούς. Πλέον βρίσκονται τρεις βαθμούς πίσω από τους Μινεσότα Ουάιλντ που έχουν την 13η θέση της Δύσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα