«Δύο στα δύο» οι Σάουντερς

Νίκη με 2-0 πήραν οι Σιάτλ Σάουντερς σε βάρος των Χιούστον Ντάιναμο στο δεύτερο φετινό τους παιχνίδι στο MLS.

Ο Ντέιβιντ Εστράδα, ο οποίος είχε χατ-τρικ στο 3-1 κόντρα στο Τορόντο, άνοιξε το σκορ στο 23ο λεπτό με δυνατό σουτ που άλλαξε πορεία πριν καταλήξει στα αντίπαλα δίχτυα. Επτά λεπτά αργότερα ο Μπραντ Έβανς διαμόρφωσε το 2-0 με πέναλτι.

Οι Ντάιναμο απώλεσαν αρκετές ευκαιρίες στην συνέχεια, αλλά απώλεσαν το «απόλυτο» τους που είχαν «χτίσει» στα δύο πρώτα τους παιχνίδια για την τρέχουσα σεζόν. Πλέον

αμφότερες οι ομάδες της δυτικής περιφέρειας του MLS έχουν από έξι βαθμούς.

Πρέπει να σημειωθεί πως οι Τεξανοί θα δώσουν τα πρώτα τους επτά ματς μακριά από το Χιούστον. Συγκεκριμένα, μέχρι τις 12 Μαΐου και την αναμέτρηση με την Ντι Σι Γιουνάιτεντ, οι Ντάιναμο θα αγωνίζονται αποκλειστικά εκτός έδρας, χρονικό διάστημα στο οποίο θα ολοκληρωθούν οι εργασίες για το νέο τους γήπεδο.

Σιάτλ Σάουντερς: Γκουσμπούρνινγκ, Ουρτάδο, Γιάνι, Μπουρτς, Σκοτ, Έβανς (61' Καράσκο), Αλόνσο, Φερνάντεζ, Λεβέσκ (81' Γκονζάλεζ), Εστράδα, Μοντέρο (90' Σιβεμπέκ).
Χιούστον Ντάιναμο: Χολ, Κάμερον, Μπόσγουελ, Ας, Χάινολτ (46' Τέιλορ), Ουότσον (67' Καμάργκο), Μοφάτ, Ντέιβις, Κλαρκ, Μπρούιν, Τσινγκ (76' Καντζί).

Keywords
Τυχαία Θέματα