Με Briere στην παράταση οι Φλάιερς

02:22 1/5/2012 - Πηγή: OnSports

Στον έξτρα χρόνο έκαναν το 1-0 οι Φιλαδέλφεια Φλάιερς σε βάρος των Νιου Τζέρζεϊ Ντέβιλς με σκορ 4-3, ενώ οι Φίνιξ Κογιότες επιβλήθηκαν πάλι των Νάσβιλ Πρέντατορς.

Στο 4:36 της παράτασης χρίστηκε «χρυσός» σκόρερ των Φλάιερς ο Danny Briere, ο οποίος είχε πετύχει νωρίτερα νικητήριο γκολ, αλλά αυτό ακυρώθηκε. Πρώτα... κλότσησε το puck στα δίχτυα, αλλά στη συνέχεια ξεπέρασε τον Martin Brodeur με δυνατό σουτ.

Στο δεύτερο 20λεπτο είχε ισοφαρίσει σε 1-1, ενώ ο James

van Riemsdyk διαμόρφωσε το 2-1 και ο Claude Giroux το 3-2 για τους εκπρόσωπους της Φιλαδέλφειας. Οι Briere και Giroux έχουν ήδη επτά γκολ στα playoffs. Από την άλλη, οι Zach Parise, Travis Zajac και Petr Sykora σκόραραν για τους «διαβόλους» στον πρώτο αγώνα της σειράς.

Το 2-0 έκαναν οι Κογιότες με σκορ 5-3 επί των «πρεντς». Οι Shane Doan, Radim Vrbata, Antoine Vermette και Martin Hanzal είχαν από ένα γκολ και μία ασίστ. Επίσης, ο Taylor Pyatt πέτυχε ένα γκολ.

Έτσι δεν απαιτήθηκε νέα... θεϊκή εμφάνιση του Mike Smith. Άλλωστε ο τερματοφύλακας των «λύκων» δέχθηκε γκολ από Ryan Suter, Patric Hornqvist και Andrei Kostitsyn, αλλά ευνοήθηκε από τη θετική επιθετική λειτουργία της ομάδας του.

Παρακάτω όλα τα κυριακάτικα (29/04) αποτελέσματα:

Φιλαδέλφεια Φλάιερς-Νιου Τζέρζεϊ Ντέβιλς 4-3 στην παράταση (3-3 κ.α.) (1-0 οι Φλάιερς)
Φίνιξ Κογιότες-Νάσβιλ Πρέντατορς 5-3 (2-0 οι Κογιότες)

{youtube}EQYgEne2Jsk{/youtube}

{youtube}0plGehU72Qw{/youtube}


Keywords
Τυχαία Θέματα