Φάκελος «Ελληνοποίηση» για τον Ολυμπιακό (photos)

01:27 1/5/2012 - Πηγή: OnSports

Το Onsports... μπήκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην Πλατεία Αλεξάνδρας και σας παρουσιάζει τον φάκελο «Ελληνοποίηση» του έμψυχου δυναμικού των νταμπλούχων ενόψει της νέας σεζόν.

Έχει γραφτεί πολλές φορές ότι πρόθεση του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι η ομάδα να έχει έντονο ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ της.

Αυτό, άλλωστε,

αποτελεί μεγάλη επιθυμία και της «ερυθρόλευκης» εξέδρας, η οποία ανέκαθεν… φτιαχνόταν με τα «δικά» της παιδιά!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της διοίκησης του Ολυμπιακού εξέφρασε την διάθεσή του να ελληνοποιήσει την πειραϊκή ομάδα φέρνοντας στο «λιμάνι» ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί εντός συνόρων, αλλά δίνοντας – επιτέλους – βάρος και στα τμήματα υποδομής του συλλόγου με την ανάδειξη ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα προέρχονται από τα σπλάχνα του Ολυμπιακού… Είναι ακόμα νωπές, εξάλλου, οι δημόσιες τοποθετήσεις του για τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος τότε φορούσε την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης…

Φέτος το καλοκαίρι οι Πειραιώτες δείχνουν να κινούνται με μεγάλη… αποφασιστικότητα στο συγκεκριμένο project! Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι έτοιμος να ντύσει στα ερυθρόλευκα κάποιους από τους πλέον ελπιδοφόρους και εξελίξιμους Έλληνες ποδοσφαιριστές, ενώ οι συγκεκριμένες κινήσεις προφανώς δεν έχουν ιδιαίτερη σχέση με το ποιος θα είναι ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού, καθώς μοιάζει να είναι πλέον ειλημμένη απόφαση να διαθέτει στο έμψυχο δυναμικό της η πειραϊκή ομάδα την… αφρόκρεμα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κι αυτό προφανώς δεν μπορεί να «ενοχλεί» κανέναν προπονητή, είτε αυτός είναι Ισπανός, είτε Πορτογάλος, είτε από το… Θιβέτ!


Σιόβας, ο πρώτος!

Η πρώτη κίνηση – αυτή τουλάχιστον που είδε πρώτη απ’ όλες το φως της δημοσιότητας και επιβεβαιώθηκε απ’ όλες τις πλευρές – του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της ελληνοποίησής του, ακούει στο όνομα «Δημήτρης Σιόβας».

Ο εκ των αρχηγών του Πανιωνίου δεν είναι… αμούστακο παιδί, καθώς είναι πλέον 24 ετών (16/09/1988), το μέλλον ωστόσο, του ανήκει, καθώς έχει μπροστά του 7-8 «γεμάτα» χρόνια για να κάνει σπουδαία καριέρα, βάσει των ικανοτήτων και των προσόντων, που δείχνει να διαθέτει.

Ο Σιόβας μετράει 71 ματς και 2 γκολ στο πρωτάθλημα την τελευταία τριετία (φέτος έχει 27 ματς στην Super League και 3 ματς μ’ ένα γκολ στο κύπελλο) και ουσιαστικά προορίζεται για… αντί Μαρκάνο με δεδομένο ότι είναι αριστεροπόδαρος όπως ο Ισπανός, αλλά και δυνατός στο ψηλό παιχνίδι.


Η λίστα από τη…

nouvelle vague!

Εκτός του «κυανέρυθρου» και… οσονούπω «ερυθρόλευκου» αμυντικού, στην Πλατεία Αλεξάνδρας έχουν, ήδη, συμπληρώσει την λίστα, με τη… nouvelle vague του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τους περισσότερους παίκτες που βρίσκονται σ’ αυτήν να συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες να ενταχθούν στη «μηχανή» των νταμπλούχων, είτε άμεσα, είτε εν ευθέτω χρόνω…

Ας ρίξουμε, λοιπόν, μια ματιά στην εν λόγω λίστα των ιθυνόντων του Ολυμπιακού και ποιών π

Keywords
Τυχαία Θέματα