Μαντσίνι: «Η Γιουνάιτεντ φαβορί για τον τίτλο»

02:22 1/5/2012 - Πηγή: OnSports

Τι και αν η κατάκτηση του τίτλου εξαρτάται πλέον από τα πόδια της Σίτι μετά τη νίκη επί της Γιουνάιτεντ, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αποποιήθηκε τον τίτλο του φαβορί τονίζοντας πως οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν ακόμα ένα μικρό προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην αψιμαχία που είχε με τον Άλεξ Φέργκιουσον κατά τη διάρκεια του ματς στο «Έιτιχαντ».

«Ξέραμε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί η Γιουνάιτεντ είναι κορυφαία ομάδα. Αμύνθηκαν μαζικά σε όλο το ματς και στο δεύτερο μέρος βγήκαν πιο μπροστά, αλλά

δεν δημιούργησαν καμία ευκαιρία. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη, αλλά αυτό το αποτέλεσμα δεν αλλάζει τίποτα στο μυαλό μας. Έχουμε άλλα δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας σε αντίθεση με τη Γιουνάιτεντ που έχει δύο εύκολα ματς», τόνισε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός των «πολιτών», συμπληρώνοντας:

«Όχι, δεν είμαστε φαβορί. Ίσως να μπορούμε να πούμε κάτι τέτοιο εφόσον νικήσουμε τη Νιούκαστλ την προσεχή αγωνιστική. Για την ώρα, ωστόσο, η Γιουνάιτεντ έχει ακόμη ένα μικρό προβάδισμα».

Για το επεισόδιο που είχε με τον Φέργκιουσον, ο Μαντσίνι κατέληξε: «Είπα στον τέταρτο διαιτητή πως ήταν φάουλ για μας. Ο σερ Άλεξ μου είπε - όχι ευγενικά (γέλια) - πως ήταν φάουλ για την ομάδα του, του απάντησα και το θέμα έληξε εκεί. Συμβαίνουν αυτά, γιατί υπάρχει μεγάλη ένταση σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Όλα είναι εντάξει. Εγώ απλώς διαμαρτυρήθηκα στον τέταρτο διαιτητή».

Keywords
Τυχαία Θέματα