Με 75 εκατομμύρια ανανέωσε ο Ian Kinsler

Επιβεβαιώθηκαν προγενέστερες δηλώσεις του Ian Kinsler αναφορικά με το νέο του συμβόλαιο και άλλες εξελίξεις από τον χώρο του μπέιζμπολ.

Συγκεκριμένα, ο second baseman θα εισπράξει 75 εκατομμύρια δολάρια για συνεργασία με τους Τέξας Ρέιντζερς μέχρι το 2017, ενώ ο σύλλογος μπορεί να επεκτείνει το συμβόλαιό το 2018 έναντι δέκα εκατομμυρίων δολαρίων. Ο 2-φορές all-star δήλωσε καθησυχασμένος.

Απολογήθηκε και στους παίκτες

Μίλησε στους παίκτες του ο προπονητής των Μαϊάμι Μάρλινς, Ozzie Guillen. Συγκεκριμένα μάζεψε τα μέλη του ρόστερ στα αποδυτήρια και απολογήθηκε

για τις δηλώσεις του υπέρ του Φιντέλ Κάστρο, οι οποίες προκάλεσαν… σάλο και τιμωρία πέντε αγωνιστικών στον κόουτς.

Δεν κατηγορήθηκε ο Guerrero

Δεν προσάφθηκαν κατηγορίες σε βάρος του free agent, Vladimir Guerrero. Αρχικά γνωστοποιήθηκε πως ο πρώην παίκτης των Μπάλτιμορ Όριολς χτύπησε αστυνομικό σε νυχτερινό κέντρο της Δομινικανής Δημοκρατίας.

Μέσα στο 2012 ο Martinez

Απέφυγε την εγχείρηση στο γόνατο ο Victor Martinez. Έτσι ο 33χρονος Βενεζουελανός catcher ενδέχεται να ντεμπουτάρει για τους Ντιτρόιτ Τάιγκερς εντός της τρέχουσας σεζόν, αφού ολοκληρώσει την σχετική αποθεραπεία.

Συνεχίζει κανονικά ο Upton

Μπορεί να μην είναι στο 100%, αλλά ο Justin Upton επέστρεψε χθες στην σύνθεση των Αριζόνα Ντάιμοντμπακς. Φαίνεται, μάλιστα, θα διατηρηθεί στο ρόστερ των «D-Backs» παρά τον τραυματισμό του σε αντίχειρα.

Πωλητήριο σε Πάντρες

Προσέλαβε τραπεζικό ο John Moores, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία πώλησης των Σαν Ντιέγκο Πάντρες. Άλλωστε η πρόσφατη εξαγορά των Λος Άντζελες Ντότζερς από τον Μάτζικ Τζόνσον έναντι δύο δισεκατομμυρίων δολαρίων αύξησε την αγοραστική αξία όλων των ομάδων του MLB.

Keywords
Τυχαία Θέματα