Μαντσίνι: «Πιο δύσκολη η Νιουκάστλ από την Γιουνάιτεντ»

12:33 3/5/2012 - Πηγή: OnSports

Την άποψη ότι το ματς της Μάντσεστερ Σίτι με τη Νιουκάστλ περιέχει περισσότερους κινδύνους από το ντέρμπι με την Γιουνάιτεντ, εξέφρασε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι και επισήμανε ότι η ομάδα του έχει μπροστά της… δυο τελικούς Champions League!

Χαμηλούς τόνους κρατάει ο Ιταλός τεχνικός των «πολιτών» στην υπόθεση τίτλος, καθώς θέλοντας να αποφορτίσει τους παίκτες του αλλά και να τους κρατήσει ταυτόχρονα στην… τσίτα, συνεχίζει να θεωρεί φαβορί για την κατάκτηση της φετινής Πρέμιερ Λιγκ την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παράλληλα, μιλώντας

για το επικείμενο ματς της Σίτι απέναντι στη Νιουκάστλ, ξεκαθάρισε ότι κρύβει πολλούς κινδύνους και ζήτησε την… επαγρύπνηση όλων, όπως επίσης και την υπομονή των οπαδών της ομάδας του…

«Το παιχνίδι με την Νιουκάστλ θα είναι το πιο δύσκολο. Δυσκολότερο και από αυτό με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι περίεργο, αλλά ισχύει. Κάνουν μία φανταστική σεζόν και διεκδικούν την θέση που οδηγεί στο Champions League. Ο προπονητής τους είναι ένας από τους καλύτερους εδώ και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι ακόμη ένας τελικός Champions League την Κυριακή. Έχουμε δύο, με τη Νιούκαστλ και με την ΚΠΡ. Πρέπει να παραμείνουμε πολύ συγκεντρωμένοι μέχρι τις 13 Μαΐου», ανέφερε αρχικά ο Μαντσίνι.

Και πρόσθεσε: «Ακόμη δεν έχουμε καταφέρει τίποτα. Είμαστε στην κορυφή, όμως χρειαζόμαστε να κερδίσουμε άλλα δυο παιχνίδια. Πρέπει να παίξουμε καλά και πρέπει να σκοράρουμε, αν θέλουμε τη νίκη. Είμαστε χαρούμενοι για τους οπαδούς μας, όμως είναι σημαντικό να μην σκέφτονται πως ο τίτλος έχει τελειώσει. Θα πάρουν τους έξι βαθμούς (σ.σ. η Γιουνάιτεντ). Πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο ματς. Το μήνυμα είναι να παραμείνουμε προσηλωμένοι, όπως πριν από μια ή δυο εβδομάδες. Τίποτα δεν έχει αλλάξει».

Keywords
Τυχαία Θέματα