Σε μεγάλη φόρμα ο Μπουρούσης

12:04 3/5/2012 - Πηγή: OnSports

Η Αρμάνι Μιλάνο έχει περάσει από πολλά στάδια απόδοσης της φετινή σεζόν, αλλά φαίνεται ότι εσχάτως βρίσκει τον «μάστορά» της στο πρόσωπο του Γιάννη Μπουρούση.

Ο 28χρονος Έλληνας σέντερ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στις τελευταίες αγωνιστικές του ιταλικού πρωταθλήματος και μέρα με την ημέρα αποδεικνύει ότι είναι απόλυτα έτοιμος να τη βοηθήσει να κοντράρει στα ίσια τη Σιένα.


Ειδικά από τη στιγμή που η τελευταία μετά τον αποκλεισμό της στην Ευρωλίγκα από τον Ολυμπιακό δεν δείχνει και στα

καλύτερά της και ηττήθηκε με 78-69 από την Βίρτους Μπολόνια για την 33η αγωνιστική μέσα στην έδρα που έσπασαν οι «ερυθρόλευκοι» στα προημιτελικά. Παρόλα αυτά είναι στην πρώτη θέση.


Ο πρώην άσος της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού πρόσθεσε ακόμη ένα σπουδαίο βράδυ στις φετινές εμφανίσεις του, πετυχαίνοντας 22 πόντους, έχοντας 8/9 δίποντα, 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 20 λεπτά συμμετοχής στη νίκη με 84-76 επί της Μπενετόν στο Τρεβίζο. Θετικός εκτός από τον Μπουρούση ήταν και ο πρώην φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Αντώνης Φώτσης που είχε 6 πόντους, 7 ριμπάουντ και 1 ασίστ. Η Αρμάνι Μιλάνο μοιράζεται τη δεύτερη θέση με την Καντού.

Keywords
Τυχαία Θέματα