Μανού Τζινόμπιλι: «Κερδίσαμε τη ξεκούραση»

Για πρώτη φορά σε οκτώ μέρες, οι Σαν Αντόνιο Σπερς θα... αγωνιστούν, αφού υποδέχονται τους Λος Άντζελες Κλίπερς τα ξημερώματα της Τετάρτης (16/05, 04:30).

Περίμεναν αρκετές ημέρες, αλλά τα «σπιρούνια» ενημερώθηκαν για τον επόμενό τους αντίπαλο. Μάλιστα δηλώνουν ευχαριστημένοι από τη νίκη των Κλίπερς στο έβδομο ματς με τους Μέμφις Γκρίζλις, καθώς οι εκπρόσωποι της «πόλης των αγγέλων» έχουν αρκετούς τραυματίες, μεταξύ των οποίων οι Κρις Πολ και Μπλέικ Γκρίφιν.

Επίσης οι αντίπαλοί τους θα συμπληρώσουν έξι παιχνίδια σε διάστημα 11 ημερών σε τρεις διαφορετικές πόλεις, ενώ οι Σπερς...

δύο ματς σε εννέα ημέρες! Πάντως οι Τεξανοί δεν σκοπεύουν να... λυπηθούν τους ταλαιπωρημένους αντίπαλούς τους, όπως τονίζει, μεταξύ άλλων, ο Μανού Τζινόμπιλι: «Κερδίσαμε την ξεκούραση. Μερικές φορές βοηθά, μερικές όχι. Δεν μπορείς να προετοιμαστείς αποτελεσματικά, όταν δεν ξέρεις τον αντίπαλό σου. Πλέον τον μάθαμε».

Από την πλευρά του, ο Γκρεγκ Πόποβιτς δήλωσε: «Σε τρελαίνει, όταν προετοιμάζεσαι ταυτόχρονα για δύο ομάδες. Τη μία ημέρα περιμέναμε τους μεν και την επόμενη τους δε. Αυτοί τα έδωσαν όλα στη μεταξύ τους σειρά. Τουλάχιστον μάθαμε αναλυτικά τον τρόπο παιχνιδιού τους».

Θυμίζουμε πως οι Σπερς «τρέχουν» σερί 14 νικών. Άλλωστε ολοκλήρωσαν την regular season με δέκα διαδοχικές επιτυχίες και έκαναν «sweep» σε βάρος των Γιούτα Τζαζ στον πρώτο γύρο της postseason.

Keywords
Τυχαία Θέματα