«Μάχη» για Τζιοβίνκο

Ο Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο ίσως προκαλέσει «πόλεμο» ανάμεσα σε Γιουβέντους και Πάρμα, αφού αμφότερες οι ομάδες θέλουν να αποκτήσουν το υπόλοιπο 50% των δικαιωμάτων του.

Πριν από 24 ώρες, ο γενικός διευθυντής της «κυρίας», Τζιουσέπε Μαρότα, εξέφρασε την επιθυμία της Γιουβέντους περί επαναφοράς του διεθνή μεσοεπιθετικού στην δική του ομάδα. Αυτή η τοποθέτηση προκάλεσε την παρακάτω αντίδραση του προέδρου της Πάρμα, Πιέτρο Λεονάρντι:

«Ο Μαρότα λέει ότι η Γιουβέντους θέλει πίσω τον Τζιοβίνκο; Εγώ δεν απαντώ σε αυτό ξεχωριστά, αλλά ο ποδοσφαιριστής ίσως έχει κάποια δική του

θέληση. Το δεδομένο είναι ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή καθεστώς συνιδιοκτησίας και ο Τζιοβίνκο αγωνίζεται στην Πάρμα. Σε κάθε περίπτωση, δεν νομίζω ότι αποτελεί θέμα συζήτησης».

Η Πάρμα είχε καταβάλει τρία εκατομμύρια ευρώ, για να αποκτήσει το 50% του χαρισματικού ποδοσφαιριστή, κάτι που προβλέπεται στον κανονισμό μεταγραφών της Ιταλίας. Προφανώς, το επόμενο καλοκαίρι θα προσπαθήσει να αγοράσει το υπόλοιπο 50%, ενώ το ίδιο θα επιχειρήσει η Γιουβέντους.

Keywords
Τυχαία Θέματα