Λύτρωση για Γάζωρο στις καθυστερήσεις!

21:02 8/4/2012 - Πηγή: OnSports

Σε ένα ματς... θρίλερ, ο Εθνικός Γαζώρου κατάφερε και πήρε ένα σημαντικό «τρίποντο» στην Κρανούλα, επικρατώντας της Δόξας με 3-2!

Η Σερραϊκή ομάδα μπορεί να προηγήθηκε με 0-2, ωστόσο νόμιζε πως το παιχνίδι κάπου εκεί τελείωσε! Συγκεκριμένα, ο Μαχαιρούδης στο 6' και στο 50' έβαλε μπροστά την ομάδα του Παναγιώτη Διλμπέρη με δύο γκολ διαφορά, όμως οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη!

Μέσα σε 3 λεπτά η Δόξα Κρανούλας έφερε το ματς στα ίσια. Στο 52' ο Ρόβας μείωσε σε 2-1, για να έρθει ο Γήττας με εκτέλεση φάουλ

στο 55' να ισοφαρίσει σε 2-2.

Στο 74' ο Κουκούτσης είχε δοκάρι για τους φιλοξενούμενους, ενώ στις καθυστερήσεις του ματς ο Κώτσιας σημάδεψε... καλύτερα και νίκησε τον Βασιλειάδη για το τελικό 2-3!

Πλέον, ο Εθνικός Γαζώρου αποσπάστηκε στο +5 από τον δεύτερο Τυληκράτη.

Δόξα Κρανούλας: Βασιλειάδης, Χατζηλιάδης, Τασιούλας, Διαμάντης, Βαρτζιώτης, Τσακτάνης, Ρόβας, Παππάς (72' Νάνος), Γαϊδαρτζής (90' Παπαβασιλείου), Γήττας (63' Κρολ), Κάκαβος

Εθνικός Γαζώρου: Γιαννιώτης, Κοσμίδης, Κουκούτσης, Αγγελόπουλος, Κώτσιας, Παλάσκας, Άγγος (64' Κουκώλης), Γαλακτερός, Κωνσταντινίδης, Μαχαιρούδης (77' Χαριτίδης), Πεχλιβανίδης (90' Κρυστάλλης)

Keywords
Τυχαία Θέματα