Μοιρασιά στο Περιστέρι

21:02 8/4/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ - 28η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΟΚ 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: Περιστερίου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)

Από έναν βαθμό πήραν σε αυτή την αγωνιστική Ατρόμητος και ΠΑΟΚ που έμειναν στο 0-0. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης

από το 37' αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Φωτάκη, ωστόσο άντεξε και έφυγε με έναν βαθμό από το Περιστέρι. Από την μεριά του ο Ατρόμητος με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΣ, πήρε βαθμό στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ.

Πολύ κακό το πρώτο μέρος στο Περιστέρι με ελάχιστες ευκαιρίες σε ένα ματς που δεν είχε ρυθμό. Οι δύο ομάδες έκανα αρκετά αβίαστα στον χώρο του κέντρου και έδειχναν περισσότερο να κοιτάζουν την άμυνα τους. Στο 21' η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε ένα σουτ με τον Λαζάρ, ενώ στο 37' οι αριθμητικές ισορροπίες στο ματς άλλαξαν, όταν ο Φωτάκης είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή, έπειτα από σκληρό μαρκάρισμα στον Φυτανίδη. Από εκεί και πέρα ο Ατρόμητος έχοντας παίκτη παραπάνω είχε την κατοχή, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά τον Χαλκιά. Στην επανάληψη ο Ατρόμητος όπως ήταν φυσικό ήταν καλύτερος από τον ΠΑΟΚ και έψαξε το γκολ που θα του δώσει τη νίκη. Στο 51' ο Μήτρογλου είχε καλή ευκαιρία, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Γιαννούλης πήρε την κεφαλιά αλλά ο Αποστολόπουλος πάνω στην γραμμή απομάκρυνε την μπάλα και έσωσε την ομάδα του. Στο 62' και πάλι ο Γιαννούλης «άγγιξε» το γκολ αλλά ο Χαλκιάς του είπε «όχι». Από εκεί και πέρα το ματς έχασε τον ρυθμό του και η μοναδική ευκαιρία ήρθε στο 88' όταν ο Καραγκούνης είχε δοκάρι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ιτάνζ, Νάστος, Ζουέλα, Πίτου, Ιγκλέσιας, Τάτος (76' Αναστασάκος), Φυτανίδης, Μπρίτο (78' Καραγκούνης), Γιαννούλης (67' Επστάιν), Δημούτσος, Μήτρογλου.

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σταφυλίδης, Γκαρσία, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Λίνο, Λαζάρ, Φωτάκης, Αποστολόπουλος, Σαλπιγγίδης (85' Γεωργιάδης) Αθανασιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα