Τα… μοίρασαν Ηράκλεια και Αναγέννηση

21:02 8/4/2012 - Πηγή: OnSports

Ισόπαλο (1-1) χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι ανάμεσα στον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας και στον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών, με τους φιλοξενούμενους δυσκολεύουν την υπόθεση – παραμονή.

Ακόμα πιο δύσκολο γίνεται το έργο του Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών, μετά το ισόπαλο 1-1 στον αγώνα της 16ης ημέρας του Βόρειου Ομίλου της Football League 2, με αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο, με την ομάδα της Ηράκλειας να παίρνει… βαθμολογική ανάσα.

Η ομάδα του Σάκη Αλεξίου ήταν αυτή που προηγήθηκε με γκολ

του Γκάγκα στο 61’. Έπειτα από κόρνερ του Μπλατσέρη και από μια πρώτη κεφαλιά του Καρυπίδη, ο Γκάγκας ήταν ο τελικός αποδέκτης της μπάλας και με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ του αγώνα.

Η Ηράκλεια ισοφάρισε με την προβολή του Τεμπερίδη στο 78ο λεπτό, μετά από σέντρα του Ζυγκερίδη

Τον αγώνα σφύριξε ο διαιτητής Λυμπούδης από τον σύνδεσμο Μακεδονίας.

ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ (Βαγγέλης Τούσκας): Κουμής, Βελετάνης (77' Κ. Παπαδόπουλος), Δαλκίδης, Χ. Ζυγκερίδης, Λεωνίδας, Μαρίγκος, Μπογιατζής (67' Σκερλετίδης), Νίρλας, Σαλμάς (55' Μουτίδης), Σ. Σιδηρόπουλος, Τσεμπερίδης.

ΟΔ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ (Σάκης Αλεξίου): Σαμουηλίδης, Πούπης, Γκάγκας, Καρυπίδης, Λαμπερνάκης, Κόλινς, Μπάκανος, Κεφαλάς, Δελής (57' Κιουρτζίδης), Χουρουζίδης (49' Μπασιούκας), Μπλατσέρης.

Keywords
Τυχαία Θέματα