Λίγα γκολ σήμερα...

Φουλ πρόγραμμα σήμερα στο EUROPA LEAGUE, με την συμμετοχή και των δύο Ελληνικών ομάδων του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Μπορεί η ΑΕΚ ουσιαστικά να έχει αποκλειστεί απο την συνέχεια της διοργάνωσης , αλλά ο ΠΑΟΚ

είναι για τα καλά μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης και θα πρέπει να γίνουν "πράματα και θάματα" για να μην συνεχίσει στον θέσμο.

Για το σημερινό μας παιχνίδι, αν και δεν είμαι φαν των under λέω να πάω κόντρα στην φιλοσοφία μου και να αλλάξω ειδικά για σήμερα, αφού στα ματς που θα προτείνω θεωρώ ότι βάση συνθηκών δύσκολα θα μπουν γκολ.

Το ματς που αρχζει στις 7 στην Ρωσία ανάμεσα στην Ρουμπίν Καζάν και την Τοτέναμ είναι το πρώτο από τα τρία ματς που βλέπω σήμερα για λίγα γκολ. Δύο ομάδες που μπορεί σε γενικές γραμμές να είναι επιθετικές, αλλά σήμερα και λόγω των δεδομένων, αλλά και λόγω των απουσιών νομίζω ότι θα δούμε ματς με 1 ή 2 γκολ. Άλλωστε καμμία απο τις δύο ομάδες δεν δείχνει να "καίγεται" για την διοργάνωση αυτή.

Τα άλλα δύο ματς που βλέπω σήμερα λίγα γκολ είναι τα ματς των Ελληνικών ομάδων. Και ο ΠΑΟΚ με την Σάμροκ στην Ιρλανδία, και η ΑΕΚ με την Λοκομοτίβ στο ΟΑΚΑ πιστεύω ότι θα παίξουν ο μεν ΠΑΟΚ για μία "επαγγελματική" νίκη και η ΑΕΚ , βάση και των απουσιών που θα έχει, απλώς για να μην υποστεί καμία συντριβή απο την Ρωσική ομάδα.

Και στις τρείς περιπτώσεις τα under, νομίζω ότι αξίζουν και είτε το καθένα μόνο του, είτε και σε ένα παρολί, ας τα βάλουμε στο αποψινό μας παιχνίδι.

Καλή τύχη...

Keywords
Τυχαία Θέματα