Εμπιστοσύνη στον Ούγγρο από τον Βαλβέρδε

Με τον Μπάλας Μέγερι κάτω από τα δοκάρια θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο κρίσιμο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αρη στην Θεσσαλονίκη. Οι πληροφορίες μου αναφέρουν ότι η απόφαση από τον Βαλβέρδε είναι ειλημμένη, αφού έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από τον 22χρονο Ούγγρο τερματοφύλακα στο «βάπτισμά» του στο ματς με

την Μπορούσια.

Ο Ισπανός τεχνικός θα δώσει κι άλλη ευκαιρία στον Μέγερι σε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι, αφού θεωρεί ότι μπορεί, ασχέτως αν δεν λέει μεγάλες κουβέντες ο Ισπανός, να εξελιχθεί σε βασικό τερματοφύλακα της ομάδας.

Ο Μέγερι, ο οποίος μπορεί να μην είχε την πίεση που κάποιοι ή ακόμα και ο ίδιος περίμενε από τους Γερμανούς, αλλά σίγουρα έδειξε στοιχεία και ψυχολογία που μπορούν να τον προάγουν σιγά-σιγά σε βασικοτάτο φύλακα - άγγελο της εστίας των πρωταθλητών!

Το παιδί απ’ ό,τι μαθαίνω από τον Ρέντη δουλεύει πολύ και έχει και τρομερή όρεξη! Και μάλιστα όπως έλεγε και ο Αντώνης Νικοπολίδης την περυσινή σεζόν σε πολλές περιπτώσεις καθόταν με τις ώρες μόνος του και έκανε προπόνηση στα σημεία που ο ίδιος, αλλά και ο Ράντος θεωρούσαν ότι έχει αδυναμίες.

Ο Μέγερι είναι πιτσιρικάς, έχει προσόντα και αν του «κάτσουν» σε αυτά τα δύσκολα ματς που έχει ο Ολυμπιακός τώρα και καλές αποκρούσεις, τότε ο Ολυμπιακός βρήκε τερματοφύλακα για τουλάχιστον 10 χρόνια!

Για να δούμε...

Keywords
Τυχαία Θέματα