Λιανός: «Χρειάζεται τον Απόλλωνα η Α1»

Στο… πόδι είναι η Πάτρα για το μεγάλο αυριανό (31/03) ντέρμπι κορυφής της Α2, ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Πανελευσινιακό.

Ο γενικός αρχηγός των «μελανολεύκων» Βασίλης Λιανός, μιλώντας στο Ράδιο Γάμμα 94 FM, στάθηκε στην παρουσία του κόσμου που αποτέλεσε και φέτος το μεγάλο «όπλο» του συγκροτήματος του Νίκου Βετούλα, που με νίκη αύριο (31/03) θα «σφραγίσει» την άνοδό του. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για το αυριανό (31/03) παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό: «Είναι πραγματικά ντέρμπι αυτό με

την Ελευσίνα, στο οποίο με νίκη οριστικοποιούμε την άνοδό μας στην Α1 και πιστεύω να τα καταφέρουμε».

Για τους Πατρινούς φιλάθλους: «Έχουμε πολλά μηνύματα για εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου στο γήπεδο, για να ενισχύσει τα παιδιά στο δρόμο για τη νίκη που χρειαζόμαστε. Πιστεύω ότι για ακόμα μία φορά στην Περιβόλα θα έχουμε γιορτή του μπάσκετ, είναι κάτι που σταθερά το δίνει ο Απόλλωνας. Το ότι επιστρέφουμε στην Α1 είναι κάτι που θα ωφελήσει εμάς, αλλά και την ίδια την κατηγορία, που χρειάζεται τον Απόλλωνα και το ομολογούν όλοι».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Α2: «Θεωρώ ότι φέτος έγινε το πιο συναρπαστικό και δυνατό πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων. Υπάρχουν 6-7 πολύ καλές ομάδες, που όμως δεν έδειξαν τις αντοχές που είχαμε εμείς και η Ελευσίνα και αυτή ήταν η διαφορά φέτος».

Για το… μυστικό της επιτυχίας του Απόλλωνα: «Το μεγάλο όπλο του Απόλλωνα ήταν και φάνηκε και φέτος πολύ πιο έντονα, παρά τα γενικότερα οικονομικά προβλήματα, η δυναμική και στήριξη από τον κόσμο του, τους Πατρινούς φιλάθλους. Αυτή η δυναμική πρέπει να είναι ακόμα καλύτερη και πιο έντονη του χρόνου με το καλό στην Α1 και δεν μιλάω μόνο για την οικονομική συνδρομή τους, αλλά τη γενικότερη παρουσία τους στα κοινά του συλλόγου».

Keywords
Τυχαία Θέματα