Παίρνουν τις μετοχές, ψάχνουν για λεφτά

08:47 30/3/2012 - Πηγή: AEK365

Στην χθεσινή συνάντηση με τους παλαιμάχους του Παναθηναϊκού, ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Βαρδινογιάννης, δια του νομικού του εκπροσώπου, εμφανίστηκε θετικός στο να παραδώσει τις μετοχές στους παλαιμάχους και να υπογράψει χαρτί με το οποίο θα αναλαμβάνει τις ευθύνες της ΓΗΠΕΛ. Ωστόσο, αυτό δεν αρκεί στον Ανδρέα Βγενόπουλο για να βάλει χρήματα και έτσι

το τεράστιο πρόβλημα παραμένει.

Ο Βγενόπουλος θεωρεί πως ο Τζίγκερ πρέπει να αναλάβει και τις ευθύνες που απορρέουν από την ΠΑΕ για την ΓΗΠΕΛ και μέχρι να γίνει αυτό, αν γίνει, θεωρείται πολύ δύσκολο να βάλει τα 1.7 εκ. ευρώ και ο Παναθηναϊκός να γλιτώσει την τιμωρία της UEFA. Από την πλευρά τους οι παλαίμαχοι δεν φαίνονται διατεθειμένοι να συγκροτήσουν Δ.Σ. αν δεν λάβουν τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις από τους μετόχους ή από επενδυτές πως θα μπουν χρήματα. Ο Βαρδινογιάννης από την δική του μεριά μέσω πληρεξούσιου δίνει την δυνατότητα σε όποιον βάλει χρήματα να ασκήσει διοίκηση χωρίς ο ίδιος να απαλλάσσεται από τις ευθύνες που προκύπτουν από το 54.7% των μετοχών.

Με όλα αυτά τα δεδομένα, η τιμωρία της UEFA είναι προδιαγεγραμμένη καθώς ακόμα και αν οι παίκτες υπογράψουν το χαρτί του διακανονισμού, κάτι που χθες αρνήθηκαν να κάνουν, θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία και με τους υπόλοιπους πιστωτές, πράγμα αδύνατον καθώς δεν υπάρχουν λεφτά στα ταμεία της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα