Στην οκτάδα με Vrbata οι Κογιότες

Ο Radim Vrbata πέτυχε τα δύο γκολ των Φίνιξ Κογιότες στο 2-0 επί των Σαν Χοσέ Σαρκς, ενώ ο Mike Smith πραγματοποίησε 38 αποκρούσεις.

Αυτό το αποτέλεσμα έφερε τους «λύκους» στους 89 βαθμούς και άφησε τους Σαρκς στους 88. Παράλληλα, οι Κογιότες αναρριχήθηκαν στην έβδομη θέση της δυτικής περιφέρειας του NHL και οι «καρχαρίες»

υποχώρησαν στην ένατη.

Συνολικά, οι Ντάλας Σταρς έχουν 89 βαθμούς σε 77 ματς, οι εκπρόσωποι του Φίνιξ 89 σε 78, οι Λος Άντζελες Κινγκς 88 σε 77, οι Σαρκς 88 σε 78, οι Κολοράντο Άβαλανς 86 σε 79 και οι Κάλγκαρι Φλέιμς 85 σε 78. Από αυτές τις έξι ομάδες, μονάχα οι τρεις θα προκριθούν στα play off ύστερα από 82 αγώνες.

Στο ίδιο το παιχνίδι, ο Vrbata πέτυχε δύο γκολ επιστρέφοντας από απουσία δύο αναμετρήσεων. Το ένα στο δεύτερο 20λεπτο και το άλλο στο τρίτο. Μάλιστα ο Ray Whitney πρόσφερε τις τελικές ασίστ σε αμφότερες τις περιπτώσεις.

Ακόμα, ο Smith σταμάτησε 38 σουτ των «καρχαριών», εκ των οποίων τα 14 καταγράφηκαν στην τρίτη περίοδο. Έτσι επικράτησε του Antti Niemi που είχε 31 αποκρούσεις και πήρε shutout για τρίτη φορά φέτος κόντρα στους Σαρκς!

Πριν αρχίσει ο αγώνας, οι εκπρόσωποι του Σαν Χοσέ ανακοίνωσαν την απόκτηση του Matt Tennyson. Πρόκειται για επιθετικογενή αμυντικό που μόλις ολοκλήρωσε την καριέρα του σε κολεγιακό επίπεδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα