Λέτο «λαμπρός» τον οδηγεί!

Η εμφατική νίκη του Παναθηναϊκού επί του Εργοτέλη με σκορ 4-0, γέμισε με προσδοκίες τον κόσμο του, ο οποίος έπειτα από πολύ καιρό, είδε ξανά την ομάδα να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο.

Μετά το στραπάτσο του καλοκαιριού, και τους αποκλεισμούς από τον Champion Leagueκαι τον Europa League, οι «πράσινοι» μπήκαν στον… λαβύρινθο του φετινού πρωταθλήματος, δείχνοντας πως κρατούν «σφιχτά» στα χέρια τους τον μίτο, που θα

τους οδηγήσει στον προορισμό τους.

Ο Σεμπάστιαν Λέτο έδειξε σε ένα ακόμη παιχνίδι τα… δόντια του, την μεγάλη ποδοσφαιρική του αξία και το λαμπρό του άστρο, οδηγώντας το τριφύλλι, σε μία ακόμη επιτυχία, βάζοντας την σφραγίδα του!

Ο 25χρονος «σολίστ», πιστώνεται στον μεγαλύτερο βαθμό τη μέχρι τώρα πορεία του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, καθοδηγούμενος όμως μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, από τον «μαέστρο», Ζεσουάλδο Φερέιρα!

Ο Πορτογάλος τεχνικός, παρά τα προβλήματα που γνώριζε πως θα αντιμετώπιζε πριν την έναρξη της φετινής περιόδου, λόγω της οικονομικής στενότητας και της διοικητικής αβεβαιότητας στην ΠΑΕ, δείχνει να οδηγεί εκ του ασφαλούς την ομάδα του, σε ήρεμα νερά.

Επιστρατεύοντας τα αποθέματα της υπομονής του, παντρεύοντας την μεθοδικότητα με την πραότητα του, μπόλιασε στους παίκτες του στο αίσθημα της ευθύνης και της αγωνιστικής πειθαρχίας, και ήδη δρέπει τους καρπούς των πρώτων αποτελεσμάτων αυτής της σοβαρής προσπάθειας που συνεχίζει να καταβάλλει.

Η επιβλητική νίκη του τριφυλλιού επί του Εργοτέλη, ήρθε την κατάλληλη χρονική στιγμή.
Την στιγμή δηλαδή, που η ομάδα είχε ανάγκη να υψώσει το αγωνιστικό και ηθικό της ανάστημα, ενόψει του «Γολγοθά» που θα κληθεί να ανέβει, στα τρία επόμενα παιχνίδια.

Οι «πράσινοι» στις 29 Οκτωβρίου θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στις 5 Νοεμβρίου θα υποδεχθούν την ΑΕΚ και στις 19 του ίδιου μήνα, θα δώσει ραντεβού με τον Ολυμπιακό, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Παρ΄ όλα αυτά, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και οι ποδοσφαιριστές του, μπορούν να ατενίζουν το μέλλον με περισσή αισιοδοξία, κάνοντας σταθερά βήματα προς την επίτευξη των στόχων τους.

Υ.Γ. 1: Η κατάκτηση των τριών βαθμών του Παναθηναϊκού από τον Εργοτέλη, αποκτά μεγαλύτερη αξία, λαμβανομένου υπόψη ότι υποχρεώθηκε να αγωνιστεί με πολλές απουσίες.

Υ.Γ. 2: Ο Κουίνσι σε ένα ακόμη παιχνίδι έδειξε την κλάση του, αφήνοντας υποσχέσεις για ακόμη καλύτερες εμφανίσεις στο μέλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα